(Poistunut julkaisusta)

Kuitulinjan kehitysinsinööri
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Haemme

KUITULINJAN KEHITYSINSINÖÖRIÄ

Metsä Fibren Rauman sellutehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä pääset tekemään?

Kehitysinsinöörinä vastaat kuitulinjan kustannustehokkuudesta ja tuotteen laadun kehittämisestä laatu- ja kustannustavoitteiden mukaisesti yhteistyössä tuotantohenkilöstön sekä kunnossapito- ja kehitysorganisaation kanssa.

Vastaat myös tuoteturvallisuudesta ja tuotteen laatuun liittyvästä yhteistyöstä myynti- ja asiakkuus -organisaation kanssa.

Huolehdit kuitulinjan prosessinkehityksestä ja kehitysinvestointitarpeiden kartoituksesta sekä esisuunnittelusta yhteistyössä osastoinsinöörien, kunnossapito- ja kehitysorganisaation sekä laitetoimittajien kanssa. Prosessiin liittyvien ongelmatilanteiden ratkominen on osa työtehtävääsi.


Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, aikaisempi kokemus vastaavista prosessilinjan asiantuntijatehtävistä on eduksi.


Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisutaitoja, tavoitehakuisuutta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa halua ja innostusta kehittää omaa ja organisaation osaamista.

Miksi Metsä?

Meidän toimintaamme ohjaavat paitsi asiakkaat, myös kestävä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Keskitymme kasvuun ja investoimme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Metsän menestyksen avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin? Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi kehityspäällikkö Timo Saariselle (p. 040 529 7347), jonka tavoitat parhaiten maanantaina 14.10.2019 klo 8.00 - 16.00, torstaina 17.10.2019 klo 10.00 - 12.00 sekä maanantaina 21.10.2019 klo 13.00-15.00.Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 20.10.2019 saakka. Onnea hakuun!