(Poistunut julkaisusta)

Kreditkontroller
Ålandsbanken

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Vi söker en kreditkontroller för tillsvidare anställning

Vi söker en kreditkontroller till avdelningen Kreditberedning med placeringsort i Mariehamn alternativt Helsingfors eller Åbo. Som kreditkontroller är din uppgift i första hand att förhandskontrollera kreditdokumentationen för att säkerställa att dokumentationen och juridiken i kreditprocessen följer interna och externa regler. Vid behov kommer du även att stöda kontorspersonalen i juridiska frågor.

Grundläggande kunskaper i juridik i kombination med ett starkt intresse för juridiska frågor anser vi vara en bra bas. Erfarenhet av bankbranschen är meriterande och därtill ser vi gärna att du har erfarenhet av hantering av krediter.

Som person värdesätter vi att du är mycket noggrann och strukturerad. Vi ser gärna att du är utåtriktad och har lätt att kommunicera i både tal och skrift eftersom samarbete med såväl kontors- som backofficepersonalen utgör en stor del av dina uppgifter. Vårt internspråk är svenska men arbetet förutsätter att du har goda kunskaper i att läsa och förstå finsk text. Övriga språkkunskaper är meriterande.

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Gerd Häggblom, tfn 020 429 1207, gerd.haggblom@alandsbanken.fi 
eller HR-specialist Sara Mattsson, tfn +358 (0)204 29 011. Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan och CV via vår hemsida www.alandsbanken.fi/jobb redan idag eller senast 29.10.2018.