(Poistunut julkaisusta)

Kovakuntoisia rakennusaputyöntekijöitä vaihteleviin tehtäviin
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Värväämme töihin kovakuntoisia RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ vaihteleviin tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi villoittajan apumiehen työt, suojauksien tekoa rakennustyömailla tai purkutöitä. Villoitushommissa täytät varastolla kuorma-auton villapaketeilla ja kohteessa syötät puhalluskoneeseen villaa. Purkuhommiin kuuluu useimmiten piikkausta, tavaroiden kantoa ja paikkojen puhtaanapitoa. Työtä pelkäämättömälle tekijälle tarjolla erilaisia hommia pidemmäksikin aikaa. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava.

Sinua ei haittaa työn vaihtelevuus, sillä olet nopea oppimaan uutta. Tärkeintä on, että olet fyysisesti hyvässä kunnossa, sinulta löytyy työturvakortti, ajokortti ja oma auto työmatkojen kulkemista varten. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy tulityökortti tai olet vaikka hankkinut alan peruskoulutuksen. Työaika alkaa pääsääntöisesti klo 6.00-7.00 välillä. Töitä tehdään arkipäivisin.

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennusaputyöntekijä

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu

TYÖN KESTO: Aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Alkuun töitä tarjolla muutaman viikon. Jos työt sujuu hyvin, niin hommaamme töitä pidemmäksikin aikaa. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Työturvallisuuskorttia
-Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
-Kovaa fyysistä kuntoa
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

EDUKSI KATSOMME:
-Alan koulutuksen
-Tulityö- ja tieturvakortin

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.