(Poistunut julkaisusta)

Kouluyhteistyön ja koulutuspolitiikan vaikuttaja
Teknologiateollisuus ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Haluatko olla mukana suomalaisen koulun uudistamisessa ja luomassa kokonaan uudenlaista tapaa tehdä koulu-yritysyhteistyötä? Haluatko olla vaikuttamassa siihen, että Suomessa koulutetaan osaajia muuttuvan työelämän tarpeisiin? Onko uusien konseptien kehittäminen sinun juttusi?   

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen vaikuttajaorganisaatio, jolla on noin 1600 jäsenyritystä. Teknologiateollisuus ry tähtää toiminnassaan siihen, että Suomi ja suomalainen teknologiateollisuus uudistuu, kasvaa ja menestyy kansainvälisessä kilpailussa. Keskeisenä haasteena on osaajien saatavuus ja miten suomalainen koulu pystyy tähän vastaamaan.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään uudentyyppistä toimintamallia valtakunnalliseen yhteistyöhön koulujen, korkeakoulujen ja yritysten välillä. Keskeinen osa työtäsi on myös osallistuminen koulutuspoliittiseen vaikuttamistyöhön yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.    

Vastuullasi on Teknologiateollisuuden MyTech-ohjelman kehittäminen ja johtaminen. MyTech-ohjelma tarjoaa tukea ilmiölähtöiseen oppimiseen yläkouluissa ja lukioissa sekä avaa teknologia-alojen merkitystä nuorille. Koulussa opettajan johdolla tehtävää projektia syvennetään toiminnallisella opintokäynnillä korkeakoulussa ja teknologiayrityksessä. Työhön kuuluun niin uuden kehittämistä kuin operatiivista yhteistyöverkoston johtamista. Tukenasi tässä haastavassa tehtävässä on innostunut ja osaava tiimi.   

Teknologia-alojen osaajakysymykseen ratkaisemiseksi Teknologiateollisuuden tavoitteena on saada aikaan valtakunnallisella tasolla päätöksiä, joilla osaajapulaan vastataan niin laadullisesti kuin määrällisesti. Osallistut aktiivisesti yhteisen tahtotilan ja vaikuttavuudeltaan merkittävän, valtakunnallisen ohjelman rakentamiseen.  

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Koulukentän syvällinen tuntemus on perusedellytys työssä onnistumisessa. Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä koulutuspoliittisesta vaikuttamistyöstä. Lisäksi tehtävässä vaaditaan kokemusta skaalautuvien toimintamallien kehittämisestä sekä prosessien digitalisaatiosta. Olet proaktiivinen ja kokeiluhenkinen uuden kehittäjä, jolla on sana ja some hallussa. Sinulla on kokemusta verkostojen johtamisesta ja osaat innostaa ihmiset toimimaan yhdessä. Ja ennen kaikkea, sinulla on aito halu vaikuttaa ja muuttaa asioita.   

Tarjolla on näköalapaikka suomalaiseen teknologiateollisuuteen sekä mahdollisuus aidosti vaikuttaa siihen, että Suomessa riittää osaajia rakentamaan tulevaisuutta. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän modernissa työympäristössä Helsingin keskustassa ja kilpailukykyiset henkilökuntaedut.  

 Lisätietoja: Johtaja, Kasvu ja uudistuminen Laura Juvonen 040 589 6263 torstai 15.2.2018 klo 14-15.30