Koulutusylilääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme joukkoomme Helsingin sosiaali- ja terveystoimialalle uutta koulutusylilääkäriä!

Tämä on tilaisuus sinulle, mikäli haluat tehdä työtä ammatillisen sote-osaamisen edistämiseksi jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossa erityisesti lääkärikoulutuksen osalta. Koulutusylilääkäri toimii osaamisen kehittämisen asiantuntijana erilaisissa sidosryhmissä, työskentelee yhteistyössä HUS:n perusterveydenhuollon yksikön kanssa koulutusylilääkäriverkostossa ja on keskeinen toimija korkeakouluyhteistyössä lääkärikoulutuksen osalta sekä työvoiman saatavuuden kysymyksissä (mm. rekrytointitapahtumat).

Keitä olemme? Stadin soten osaamisen kehittämisen -yksikkö työskentelee koko toimialan henkilöstön hyväksi. Yksikön vastuulla on mm. sosiaali- ja terveystoimialan strategiseen osaamisen kehittämiseen liittyvä suunnitelmatyö sekä oppilaitos- ja korkeakouluyhteistyö.

Ketä etsimme? Etsimme osaamisen kehittämisen yksikköön lääkärikoulutuksen ja lääkäriopiskelijoiden ohjaustyön osaajaa, joka hallitsee pedagogiset kysymykset. Koulutusylilääkärin tehtävänä on ensisijaisesti toimia yhteistyössä yliopiston, HUS:n perusterveydenhuollon yksikön sekä kentän toimijoiden kanssa (mm. terveysasemien supertuutorit). Työajasta osa kohdistuu yleislääketieteen oppialaan kuuluvan lääkärikoulutuksen tarpeisiin. Tavoitteena on, että terveysasemien lisäksi alamme rakentamaan yhteistyötä myös Helsingin sairaalan kanssa erityisesti opiskelijoiden ohjaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Tehtäviisi sisältyy myös EU:n ulkopuolisten maiden lääkäritutkinnon rinnastamiskysymykset ja prosessin kehittäminen, Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen monialaisen oppimisympäristökokeilun jatkosuunnittelu yhdessä työryhmän kanssa sekä erilaisia tutkimukseen ja kehittämiseen painottuneita tehtäviä. Koulutusylilääkärinä toimit asiantuntijana, kehittäjänä ja pedagogina ja olet osaltasi edistämässä tavoitteen mukaista osaamisen kehittämistä sekä eri ammattilaisten välistä yhteistyötä sosiaali- ja terveystoimialalla. Teet tiivistä yhteistyötä kentän toimijoiden ja hallinnon eri palvelujen kanssa. Raportoit työstäsi henkilöstön kehittämispäällikölle.

Mitä tarjoamme? Tarjoamme näköalapaikan Suomen suurimpaan sote-organisaatioon, vaihtelevat tehtävät sekä kokeneen tiimin tuen. Helsingin kaupunki työnantajana tarjoaa myös kattavat henkilöstöedut.

Viran hakuaikaa on jatkettu 5.6.2020 saakka.

Mitä odotamme sinulta? Tehtävän kelpoisuusehtona on, että olet Suomessa laillistettu lääkäri ja sinulla on yleislääketieteen erikoislääkärin pätevyys ja lisäksi riittävä kokemus alan hallinto- ja johtamistehtävissä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito. Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
- valmentavaa, kehittämismyönteistä ja tavoitteellista työotetta
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- lääkärikouluttajan erityispätevyyttä

Luemme eduksi:
- ymmärryksen oppimiseen vaikuttavista tekijöistä
- sujuvan englannin kielen taidon

Mikäli olet kokenut perusterveydenhuollon tunteva lääkäri voisit olla juuri sopiva kumppani meille asiantuntijoidemme rinnalla.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta 29.5.2020 klo 16.00 mennessä. Virka on vakinainen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Ennen viran vastaanottoa sinun tulee toimittaa työterveyshuollon lausunto edellytyksistäsi hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Haastattelut järjestetään viikoilla 23 ja 24. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Sopimusala

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Henkilöstön kehittämispäällikkö Kirsi Brummer p. 09-310 73361 (18.5. klo 9.30-11.00) Koulutusylilääkäri Pirkko Salokekkilä p. 09- 310 48073

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot