(Poistunut julkaisusta)

Koulutusvastaava
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Metsä Group rakentaa uuden biotuotetehtaan Kemiin. Kemin biotuotetehdas on valmistuessaan vuonna 2023 pohjoisen pallonpuoliskon tehokkain puuta jalostava laitos. Kyseessä on Suomen metsäteollisuuden historian suurin investointi, arvoltaan 1,6 miljardia euroa. Ympäristö-, energia- ja materiaalitehokas tehdas toimii täysin ilman fossiilisia polttoaineita. Tehdas tulee työllistämään koko suorassa arvoketjussaan Suomessa noin 2 500 henkilöä, joista uusia on noin 1 500.

Haemme Metsä Fibren Kemin biotuotetehdasprojektiin, määräaikaiseen työsuhteeseen

KOULUTUSVASTAAVAA

Millainen työ sinua odottaa?

Koulutusvastaavana työskentelet Kemin biotuotetehdasprojektissa tiiviissä yhteistyössä projektin ja Kemin käyvän sellutehtaan kanssa. Työtehtäviisi kuuluu laitetoimittajien- ja biotuotetehtaan koulutusten suunnittelu, organisointi ja käytännön järjestelyt yhteistyökumppaneiden kanssa. Vastaat henkilöstön koulutussuunnitelman toteutumisesta ja varmistat henkilöstön osaamisen kehittymisen tavoitteiden mukaisesti. Kehität osaamisen seurannan työkaluja ja raportoit osaamisen kehittymisestä.

Mitä odotamme sinulta?

Tuot mukanasi laaja-alaista näkemystä ja osaamista sellutehtaan prosesseista. Lisäksi kokemuksesi kouluttamisesta tai työnopastuksesta sekä tuotannon kehitystehtävistä on eduksesi. Olet yhteistyökykyinen, innostava ja suunnitelmallinen sekä osaat organisoida laajoja kokonaisuuksia.

Miksi Metsä?

Kemin tehdasalueella Pajusaaressa ja Sahansaaressa käynnistetään vuonna 2023 Metsä Fibren moderni biotuotetehdas. Biotuotetehdas tuottaa havu- ja koivusellua 1,5 miljoonaa tonnia vuodessa kartongin, pehmo- ja painopaperin sekä erikoistuotteiden raaka-aineeksi. Koulutusvastaavan tehtävässä pääset osaksi investointihankettamme ja tukemaan henkilöstömme koulutuksia. Tarjoamme sinulle monipuoliset mahdollisuudet sekä oman että henkilöstömme osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat soittamalla biotuotetehdasprojektin henkilöstöpäällikkö Miko Kemiläiselle p. 050 598 9282. Miko on parhaiten tavoitettavissa 26.2.2021 kello 13.00–15.00 tai 1.3.2021 kello 13.00–15.00.

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 3.3.2021 saakka. Menestystä hakuun!