KOULUTUSTEN ASIANTUNTIJAA
Helsingin seudun kauppakamari

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Haemme kauppakamariimme kehittämishenkistä 

KOULUTUSTEN ASIANTUNTIJAA

koulutuspalveluihimme perhevapaan sijaisuuteen.

Kauppakamari on yksi Suomen suurimmista ajankohtaiskouluttajista ja Taloustutkimus on arvioinut koulutuksemme useita kertoja alan parhaimmistoon kuuluviksi. Tuotamme ammattilaisille koulutusten lisäksi mm. kirjoja sekä verkko- ja verkostoitumispalveluita. Digitaalisuus on ollut kiinteä osa palveluitamme jo pitkään ja tarjoamme lähikoulutusten lisäksi etäosallistumista, verkkokursseja sekä täysin uudenlaisen tavan kouluttautua KoulutusOnline-suoratoistopalvelun avulla.

Olet etsimämme osaaja, jos sinulla on

  • innostusta ja kykyä kehittää uusia koulutuksia 
  • kokemusta ja näkemystä ammattilaisten tarvitsemista koulutussisällöistä yhdessä tai useammassa seuraavista aihealueista: juridiikka, julkinen sektori, IT, johtaminen ja hallitustyö sekä kansainvälistyminen
  • kyky sopia koulutussisällöistä alansa parhaiden kouluttajien kanssa ja kantaa vastuu koulutusten kannattavuudesta
  • hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot 
  • soveltuva tutkinto

Henkilönä olet innostunut digitaalisuuden tuomasta muutoksesta ja sitoutunut tuottamaan asiakkaille parasta laatua. Kykenet itsenäiseen ja vastuulliseen työhön sekä olet järjestelmällinen ja aikaansaava. 

Toimit aktiivisessa yhteistyössä kauppakamarin sisäisen ja ulkoisen asiantuntija- ja kumppaniverkoston kanssa sekä tuet aktiivisesti markkinointia ja myyntiä.

Tarjoamme sinulle paikan osana huippuasiantuntijoiden muodostamaa koulutustiimiä, kehittymismahdollisuuksia, modernit työvälineet ja hyvän sijainnin keskellä Helsinkiä. Ennen kaikkea tarjoamme kiinnostavia haasteita ja mahdollisuuksia oppimisen kehittämisen etujoukoissa. Tehtävä on perhevapaan sijaisuus arviolta tammi-syyskuun 2021 ajan. Myös jatko tämän jälkeen on mahdollinen. 

Jätä hakemuksesi maanantaihin 30.11. mennessä rekry@helsinki.chamber.fi. Ilmoitathan hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemukset heti niiden saavuttua.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluliiketoiminnan johtaja Antti-Pekka Hulkko, antti-pekka.hulkko@chamber.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot