Koulutussuunnittelija
Kaupan liitto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Haemme nyt kaupan alan osaamisen kehittämisestä kiinnostunutta 

KOULUTUSSUUNNITTELIJAA

kahden vuoden määräaikaiseen työtehtävään Kaupan liittoon. 

Sinulla on kokemusta yliopistotason yhteistyöstä, projektien hallinnasta sekä näkemystä kaupan alan osaamisen kehittämistarpeista. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Koulutussuunnittelijan työaika jakautuu Kaupan liiton ja Edun kesken.

Toimenkuvaasi kuuluvat seuraavat asiat:

Kaupan alan osaamisen kehittäminen, Kaupan liitto ry:

  • projektikoordinaattorin työtehtävät syksyllä käynnistyvän kuuden yliopiston ja Kaupan liiton yhteistyönä toteutettavan kaupan alan sivuainekokonaisuuden osalta
  • koulutuskokonaisuuden viestintä ja hallintotehtävät sekä yhteydenpito yliopistoihin
  • kaupan alan osaamisen kehittämisen asiantuntijatehtävät.

Erikoistavarakaupan osaamisen kehittäminen, ETU ry:

  • erikoiskaupan osaamisen kehittäminen yhteistyössä jäsenliittojen kanssa
  • tutkinto- ja täydennyskoulutuksen kehittäminen ja oppilaitosyhteistyö
  • Edun koulutusten ja tapahtumien konseptointi ja toteuttaminen.

 
Odotamme sinulta:
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää korkeakoulututkintoa. Tunnet hyvin yliopistomaailman ja olet laaja-alaisesti kiinnostunut kaupan alan osaamisen kehittämisestä. Työskentelet tavoitteellisesti ja työotteesi on itsenäinen, ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot. Olet taitava verkostoituja ja motivoidut työpäiviesi erilaisuudesta; yliopistoyhteistyöstä sekä koulutuspoliittisesta suunnittelusta koulutusten ja tapahtumien toteutukseen. Sinulla on vahvat viestintä- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi.
 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuolisen näköalapaikan kaupan alaan sekä paikan osaavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työyhteisömme on dynaaminen, ja toimimme toisiamme arvostaen – meillä pärjäät positiivisella ja avoimella asenteella. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä osoitteessa Eteläranta 10. Työtehtävät alkavat 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja ja hakuohjeet:
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mari Kiviniemi (p. 050 511 3189) tiistaina 16.2. ja 23.2. sekä torstaina 18.2. ja 25.2. klo 11-13. Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveinen viimeistään torstaina 4.3.2021 osoitteeseen rekrytointi@kauppa.fi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot