Koulutussuunnittelija
Jyväskylän yliopisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020
Tule monipuoliseen tiedeyhteisöömme


KOULUTUSSUUNNITTELIJAKSI 11.1.2021 alkaen toistaiseksi


Koulutuspalvelut etsii joukkoonsa koulutussuunnittelijaa, jonka tehtäviin kuuluu opetussuunnitelma- ja opetusohjelmatyö, opiskelijoiden ohjaus ja neuvonta, opiskelijavalintojen toteuttamiseen osallistuminen sekä muut opintohallinnolliset tehtävät. Tehtävät painottuvat informaatioteknologian tiedekunnan opintopalveluihin. Alkuvaiheessa keskeinen osa työnkuvaa ovat tekniikan kandidaatti- ja diplomi-insinöörikoulutuksen uusien tutkinto-ohjelmien suunnitteluun ja käynnistämiseen liittyvät tehtävät.


Edellytämme tulevalta koulutussuunnittelijaltamme


- ylempää korkeakoulututkintoa 
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja 
- monipuolisia tieto- ja viestintäteknisiä taitoja 
- kehittävää ja itsenäistä työskentelyotetta 
- työn organisointikykyä ja paineensietokykyä 
- erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
- yliopistokoulutuksen tuntemusta


Eduksi katsomme


- informaatioteknologian alan tai tekniikan alan koulutusten tuntemisen
- aikaisemman kokemuksen korkeakoulusektorin opintohallinnon tehtävistä
- opintotietojärjestelmien käyttökokemuksen


Pääset osaksi innostavaa ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa tukenasi on laaja asiantuntijoiden verkosto. Monipuolinen henkilöstökoulutuksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle hyvän työterveyspalvelun ja huippuluokan liikuntapalvelut ja -edut. Voit käyttää työajastasi kaksi tuntia viikossa liikunnan harrastamiseen. Liukuva työaika tukee työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa.


Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu muun henkilöstön vaativuustasolle MV08. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Kokonaispalkka työsuhteen alkaessa on noin 2720 – 3295 € riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi. 


Lisätietoja tehtävästä antaa 27.11. klo 9-11 ja 1.12. klo 9-11 opintopäällikkö Eija Hatanpää, puh. 050 3610 988, eija.hatanpaa@jyu.fi.


Tehtävään ensimmäistä kertaa valittaessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:


1) Ansioluettelo
2) Motivaatiokirje


Hakemus tulee jättää sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 13.12.2020.

Jyväskylän yliopiston 2 500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot