(Poistunut julkaisusta)

Koulutussuunnittelija
Jyväskylän yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2020

Jyväskylän yliopiston 2 500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.


Tule monipuoliseen tiedeyhteisöömme


KOULUTUSSUUNNITTELIJAKSI 1.10.2020 alkaen toistaiseksi

Koulutuspalvelut etsii joukkoonsa koulutussuunnittelijaa, jonka tehtäviin kuuluu opetussuunnitelma- ja opetusohjelmatyöhön osallistuminen ja muut opintohallinnolliset tehtävät sekä opiskelijoiden ohjaus ja neuvonta. Tehtävät painottuvat monikielisen akateemisen viestinnän keskuksen opintopalveluihin.

Edellytämme tulevalta koulutussuunnittelijaltamme

- ylempää korkeakoulututkintoa
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- monipuolisia tieto- ja viestintäteknisiä taitoja
- kehittävää ja itsenäistä työskentelyotetta
- työn organisointikykyä ja paineensietokykyä
- erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
- yliopistokoulutuksen tuntemusta

Eduksi katsomme

- kokemuksen monikulttuurisissa ja -kielisissä työyhteisöissä työskentelystä
- muun kielitaidon englannin ja suomen lisäksi
- aikaisemman kokemuksen korkeakoulusektorin opintohallinnon tehtävistä, erityisesti opetussuunnitelma- ja opetusohjelmatyöstä

Pääset osaksi innostavaa ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa tukenasi on laaja asiantuntijoiden verkosto. Monipuolinen henkilöstökoulutuksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle hyvän työterveyspalvelun ja huippuluokan liikuntapalvelut ja -edut. Voit käyttää työajastasi kaksi tuntia viikossa liikunnan harrastamiseen. Liukuva työaika tukee työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa.


Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu muun henkilöstön vaativuustasolle MV08. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Kokonaispalkka työsuhteen alkaessa on noin 2720 – 3295 € riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi. 


Lisätietoja tehtävästä antaa opintopäällikkö Ulla Lautiainen, puh. 0400 248 069, ulla.lautiainen@jyu.fi.


Tehtävään valittaessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:


1) Ansioluettelo


2) Englanninkielinen motivaatiokirje (pituus max. yksi A4)


Hakemus tulee jättää sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 13.9.2020.