(Poistunut julkaisusta)

Koulutussuunnittelija
Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2020

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. PAMiin kuuluu noin 210 000 jäsentä, joista naisia on 76 %. Suurin osa PAMin jäsenistä työskentelee vähittäiskaupassa, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluissa, kiinteistöpalveluissa sekä vartiointialalla.  

PAM neuvottelee palvelualoille työehtosopimukset ja valvoo jäsentensä etuja työpaikoilla. Työelämän asiantuntijana PAM parantaa jäsentensä toimeentuloa, työsuhdeturvaa ja elämisen laatua.

PAM hakee luovaan ja energiseen koulutusyksikköön Helsinkiin

Koulutussuunnittelijaa 

määräaikaiseen työsuhteeseen. Pääset suunnittelemaan ja kehittämään luottamushenkilö- ja jäsenkoulutusta ja vastaat koulutuksen markkinoinnista. Vastuualueeseen kuuluu koulutusassistentin ja kouluttajan tehtäviä. 

Sinulta edellytämme soveltuvaa koulutusta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, tieto- ja viestintäteknistä osaamista sekä audiovisuaalisia taitoja. Kiinnostus verkko-opiskelun mahdollisuuksiin ja verkkokouluttamiseen katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 

Etsimämme henkilö on sitoutunut ammattiyhdistysliikkeen arvomaailmaan ja on valmis kehittämään itseään ja osaamistaan muuttuvassa työelämässä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän työhönsä sitoutuneessa ja innostuneessa työyhteisössä sekä tukea tehtävässä menestymiseen ja kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. 

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 26.2.2021.

Mikäli innostuit, jätä sähköinen hakemus 15.5.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Merja Westman, sähköisesti merja.westman@pam.fi tai puhelimitse  050 306 4435.