(Poistunut julkaisusta)

Koulutussuunnittelija
Teollisuusliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Etsimme joukkoomme innostunutta, aktiivista ja ay-henkistä koulutussuunnittelijaa vastaamaan jäsenillemme suunnatun koulutuksen kokonaisuudesta ja kehittämisestä. Vastaat myös koulutusten markkinoinnista sekä suunnittelet, tuotat ja kehität opintomateriaaleja. Osa monipuolista työtäsi on ammattiyhdistyskoulutusten kurssineuvottelujen valmistelu. 

Sinut tunnetaan neuvottelutaitoisena, ratkaisukeskeisenä ja näkemyksellisenä ammattilaisena sekä kivana ja reiluna työkaverina. Vuorovaikutustaitosi ovat huippuluokkaa. Kirjallinen raportointi sujuu sinulta vaivatta ja erinomaisella suomen kielellä.  Ruotsin ja englannin taidon katsomme eduksesi. Toivomme myös alalle soveltuvaa koulutusta. 

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työtehtävän merkityksellisessä työpaikassa! Mikäli innostuit, jätä hakemuksesi viimeistään 16.2.2020.  

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä koulutuspäällikkö Hannu Siltalalta sähköisesti (hannu.siltala@teollisuusliitto.fi) tai puhelimitse  (040 579 63 06) seuraavina aikoina: Ma 10.2. klo 13-15, ke 12.2. klo 9-12, to 13.2. 9-11 sekä pe 14.2. klo 11-13. 

 Teollisuusliitto on Suomen suurin teollisuuden ammattiliitto. Liittoon kuuluu yli 200 000 jäsentä, jotka työskentelevät 35 sopimusalalla. Keskeisimpänä tavoitteenamme on parantaa työehtoja neuvottelemalla ja sopimalla. Meillä on tärkeä rooli suomalaisessa yhteiskunnassa ja toimintamme vaikuttaa monin tavoin työntekijöiden arkeen. Tule mukaan innokkaaseen ja eteenpäin katsovaan joukkoomme edistämään hyvää työelämää!