(Poistunut julkaisusta)

Koulutussuunnittelija
Edita Publishing Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Edita tarjoaa älykkäitä oppimisratkaisuja asiantuntijoiden elinikäisen oppimisen tarpeisiin. Tuotamme muun muassa juridisia koulutuksia lakimiehille ja muille oikeudellista tietoa tarvitseville ammattilaisille.

Etsimme joukkoomme osaavaa koulutussuunnittelijaa perhevapaan ajaksi.

Voit olla etsimämme osaaja, jos sinulla on

  • soveltuva yliopisto- (esim. OTM, KM, KTM) tai korkeakoulututkinto (esim. oikeustradenomi)
  • kyky tunnistaa ajankohtaisia juridisia ja ammatillisia aiheita sekä jalostaa niitä koulutuksiksi
  • koetellut projektinhallintataidot, joiden avulla osaat toteuttaa ideasta valmiin koulutuksen 
  • kyky ajatella ja nähdä asioita liiketoimintalähtöisesti
  • hyvät tietotekniset taidot.

Olet kiinnostunut asiakkaiden koulutustarpeista ja oppimisen kehittämisestä. Olet järjestelmällinen ja aikaansaava. Työskentelet itsenäisesti ja vastuullisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Viestit taitavasti suomen kielellä, ja sinulla on hyvä englannin kielen taito. Teet laadukasta lopputulosta paineidenkin keskellä. 

Tehtävässä kartoitat ajankohtaisia koulutusaiheita, rakennat asiakasryhmiä kiinnostavia koulutustapahtumia ja verkkokoulutuksia sekä rekrytoit kouluttajia. Osallistut myös markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Proaktiivinen ja joustava työskentelyote on sinulle ominaista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä osana huippuasiantuntijoiden muodostamaa tiimiä, modernin työympäristön Helsingin Kalasatamassa sekä joustavat työaikajärjestelyt. Panostamme henkilöstömme kehittämiseen ja hyvinvointiin.

Tehtävä on määräaikainen ja jatkuu ainakin vuoden ajan.

Lisätietoja: kehityspäällikkö Pirita Lyytikäinen, p. 040 860 2520 maanantaina 3.2. klo 12-13 tai keskiviikkona 5.2. klo 13-14.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV viimeistään 14.2.2020.