(Poistunut julkaisusta)

Koulutussuunnittelija
Jyväskylän yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2019

Jyväskylän yliopiston 2 500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.


Tule monipuoliseen tiedeyhteisöömme


KOULUTUSSUUNNITTELIJAKSI 3.2.2020 alkaen toistaiseksi.


Koulutuspalvelut etsii kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunnan opintopalveluihin koulutussuunnittelijaa, jonka tehtäviin kuuluu varhaiskasvatuksen koulutuksen opetussuunnitelma- ja opetusohjelmatyö, harjoittelujen koordinointi, opiskelijoiden ohjaus ja neuvonta, tiedekunnan opiskelijavalintojen toteuttamiseen osallistuminen sekä muut opintohallinnolliset tehtävät.


Edellytämme tulevalta koulutussuunnittelijaltamme


- ylempää korkeakoulututkintoa
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- monipuolisia tieto- ja viestintäteknisiä taitoja
- kehittävää ja itsenäistä työskentelyotetta
- työn organisointikykyä ja paineensietokykyä
- erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
- yliopistokoulutuksen tuntemusta


Eduksi katsomme


- kasvatustieteellisen alan koulutusten tuntemisen
- suoritetut pedagogiset opinnot
- aikaisemman kokemuksen korkeakoulusektorin opintohallinnon tehtävistä, erityisesti opetussuunnitelma- ja opetusohjelmatyöstä
- opintotietojärjestelmien käyttökokemuksen


Pääset osaksi innostavaa ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa tukenasi on laaja asiantuntijoiden verkosto. Monipuolinen henkilöstökoulutuksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle hyvän työterveyspalvelun ja huippuluokan liikuntapalvelut ja -edut. Voit käyttää työajastasi kaksi tuntia viikossa liikunnan harrastamiseen. Lisäksi ohjattu taukoliikunta antaa työhösi energiaa. Liukuva työaika tukee työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa.


Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu muun henkilöstön vaativuustasolle MV08. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Kokonaispalkka työsuhteen alkaessa on noin 2699 – 3260 € riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi. 


Lisätietoja tehtävästä antaa opintopäällikkö Riitta Kesonen, puh. 050 441 3690, riitta.e.kesonen@jyu.fi


Tehtävään valittaessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:


1)      Ansioluettelo


2)      Motivaatiokirje


Hakemus tulee jättää sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 12.1.2020.