(Poistunut julkaisusta)

KOULUTUSSUUNNITTELIJA
Suojelupoliisi

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Haemme Suojelupoliisiin Sinua,

KOULUTUSSUUNNITTELIJA

Suojelupoliisissa on haettavana viraston yhteinen koulutussuunnittelijan 40.12 vaativuustason virka. Viran sijoituspaikka on sisäisten palveluiden yksikön hallintotoimi.

Koulutussuunnittelija työskentelee viraston sisäisten palveluiden yksikössä osana koulutustiimiä. Koulutussuunnittelija toimii viraston IT-kouluttajana vastaten koulutusten järjestämisestä, koordinoinnista, koulutusmateriaalin tuottamisesta, koulutusympäristön kehittämisestä ja kouluttamisesta. Koulutusten painopiste on työasemaympäristössä ja siellä käytössä olevissa ohjelmistoissa.

Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia. Tehtävissä suoriutuminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Odotamme soveltuvaa koulutusta ja monipuolista ja vahvaa kokemusta tehtäväkuvaan liittyen sekä erityisesti kokemusta IT-kouluttajana toimimisesta ja vahvoja tietoteknisiä taitoja. Lisäksi odotamme hakijalta hyvää kykyä omaksua uusia työasemasovelluksia koulutustarpeita varten, hyviä organisointi- ja koordinointitaitoja sekä kykyä vastata itsenäisesti toiminnan kehittämisestä. Tehtävä edellyttää hyvää esiintymiskykyä, hyviä yhteistyökyky- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja kiireen sekä aikapaineensietokykyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ainutlaatuisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Henkilöstömme on motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta. Meillä on töissä eri alojen ammattilaisia, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Kyvykkyytemme rakentuu osaavan henkilöstön varaan, ja siksi panostamme henkilöstön koulutukseen ja ammattitaidon jatkuvaan ylläpitoon.

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoivilta esimiehiltä soittamalla vaihteeseemme ja ilmoittamalla tehtävän työavaimen, puh. 0295 480 131.

Nimitettävän tulee olla Suomen kansalainen ja hänestä tullaan tekemään laaja turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus. Myös valittavan henkilön läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Virkaan nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan ennen koeajan umpeutumista terveystarkastuksena viraston työterveyshuollossa. Jos terveystarkastus on toteutettu aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.

Tehtävän peruspalkka vaativuustasolla 40.12 on 3 001,32 euroa kuukaudessa. Peruspalkan maksetaan palkkausjärjestelmän mukaisesti henkilökohtaista suoritus- ja kokemusosaa, joka on 10 – 46 % peruspalkasta.

Tehtävä pyritään täyttämään 1.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään tekemään ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta www.valtiolle.fi. Mikäli hakemuksen jättäminen sähköisen järjestelmän kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa Suojelupoliisin kirjaamoon osoitteella Suojelupoliisi, PL 151, 00121 Helsinki. Hakemuksia ei palauteta.