(Poistunut julkaisusta)

Koulutussuunnittelija (Verkkokoulutukset ja digitaalinen oppiminen) HUS Henkilöstöjohto (1800020J)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Oletko koulutussuunnittelun osaaja ja kiinnostunut erityisesti verkkokoulutuksesta ja digitalisaation hyödyntämisestä osaamisen kehittämisessä? Meillä pääset työskentelemään kansainvälisesti korkeatasoisessa sote-organisaatiossa ja tukemaan huippuammattilaisten osaamisen kehittämistä.

Haemme HUS-kuntayhtymän henkilöstöjohtoon koulutussuunnittelijaa HUSin henkilöstön ammatillisen täydennyskoulutuksen suunnitteluun ja toteutukseen. Työhön kuuluu erityisesti verkkokoulutuksen ja digitaalisen oppimisen edistäminen HUSissa.

Tehtäviisi kuuluvat

  • HUSin keskitettyjen verkkokoulutusten järjestämisen koordinointi ja kehittäminen.
  • Verkkokoulutusten verkkopedagogiikkaan liittyvien ratkaisujen markkinointi, tiedottaminen ja asiakasyhteistyö organisaation sisällä.
  • Verkkokoulutusten palvelupolun sekä HUSin yhteisten käytäntöjen kehittäminen ja koordinointi, sisäinen verkostoyhteistyö tähän liittyen sekä yhteistyö verkkokoulutusten sopimuskumppaneiden kanssa.
  • HUSin oppimisalustan/alustojen pääkäyttö ja päivitysvastuu.
  • Muiden mahdollisten ammatillisten täydennyskoulutusten suunnittelu ja toteuttaminen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa voit hyödyntää verkkokoulutukseen ja digitalisaatioon liittyvää osaamistasi ja opit myös päivittäin uutta. Olet mukana rakentamassa tulevaisuuden sote-organisaatiota yhdessä kokeneiden työkaverien kanssa Suomen suurimmassa terveydenhuollon organisaatiossa ja toiseksi suurimman työnantajan palveluksessa.

Toivomme sinulta vankkaa kokemusta koulutussuunnittelusta ja erityisesti verkkokoulutusten toteutuksesta organisaation sisäisenä toimintana. Olet luotettava yhteistyökumppani, jolta onnistuu sekä itsenäinen ongelmien ratkaiseminen että vastuullinen rutiinitehtävien hoitaminen. Odotamme sinulta yhteistyökykyä, suunnitelmallisuutta ja priorisointikykyä sekä joustavaa asennetta työntekoon. Erilaisten tietojärjestelmien käyttö on sinulle luonteva osa omaa työtäsi.

Työskentelet henkilöstön kehittämispäällikön alaisuudessa 11 hengen henkilöstökoulutustiimissä. Työpaikka sijaitsee Kalasatamassa. Tehtävä on vakinainen ja noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

HUS on savuton työpaikka.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Arvostamme kokemusta koulutussuunnittelusta ja erityisesti verkkokoulutusten toteutuksesta organisaation sisäisenä toimintana.

Edellytämme työtehtävästä riippuen tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.

Kohteen aloituspäivämäärä: 11.2.2019  
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Hallintokeskus
Organisaatio: 7108 Henkilöstöjohdon vastuualue
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutussuunnittelija Eeva-Leena Örn, 050 427 2292 10.1. klo 13-14 ja 15.1. klo 9-10. 

Hakuaika päättyy: 21.1.2019