Koulutussuunnittelija / TREDU
Ammatillinen koulutus, Tredu Pyynikki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme määräaikaiseen tehtävään koulutussuunnittelija ajalle 8.3.-31.12.2021. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Pyynikin kampus, Santalahdentie Tampere.

Koulutussuunnittelijan tehtävänä on koulutusalojen lukujärjestysten tekeminen, koulutusten suunnittelu, koordinointi, markkinointi, päivitys nettisivuille sekä markkinointimateriaalin tuottaminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva AMK tutkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai ammatillinen perustutkinto ja vähintään kolmen vuoden työkokemus tehtävään soveltuvalta alalta.

Tehtävässä edellytetään ammatillisen koulutuksen rakenteen tuntemusta, kokemusta Primus, Kurre ja Wilma -ohjelmistokokonaisuuksien käytöstä, englannin kielen taitoa sekä kokemusta nettisivujen päivityksestä ja markkinointimateriaalien tuottamisesta.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäälliköt Marja-Leena Pajusaari, puh. 050 576 1401 tai Johanna Ojamäki puh. 040 801 6792.

Haku päättyy 3.3.2021.

Tehtäviä haetaan KuntaRekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäälliköt Marja-Leena Pajusaari, puh. 050 576 1401 tai Johanna Ojamäki puh. 040 801 6792.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot