(Poistunut julkaisusta)

Koulutussuunnittelija HUS Lääkehoidon koulutukset (1800018M)He
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Oletko koulutussuunnittelun osaaja ja kiinnostunut erityisesti sosiaali- ja terveysalasta? Meillä pääset työskentelemään kansainvälisesti korkeatasoisessa sote-organisaatiossa ja tukemaan huippuammattilaisten osaamisen kehittämistä.

Haemme HUS-kuntayhtymän henkilöstöjohtoon koulutussuunnittelijaa HUS:n henkilöstön ammatillisen täydennyskoulutuksen suunnitteluun ja toteutukseen. Työhön kuuluu erityisesti hoitohenkilöstön lääkehoidon verkkokoulutuksien toteuttaminen ja kehittäminen.

Tehtäviisi kuuluvat

  • Lääkehoidon koulutusten koordinointi ja kehittäminen
  • Muiden mahdollisten ammatillisten täydennyskoulutusten suunnittelu ja toteuttaminen
  • Koulutuksiin liittyvä hinnoittelu, tiedottaminen ja neuvonta
  • Yhteistyö sopimuskumppaneiden kanssa
  • Asiantuntijajäsenyys hoitohenkilöstön lääkehoidon ohjausryhmässä.

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa voit hyödyntää hoitohenkilöstön lääkehoitoon liittyvää osaamistasi ja opit myös päivittäin uutta. Olet mukana rakentamassa tulevaisuuden sote-organisaatiota yhdessä kokeneiden työkaverien kanssa Suomen suurimmassa terveydenhuollon organisaatiossa ja toiseksi suurimman työnantajan palveluksessa.

Toivomme sinulta vankkaa kokemusta koulutussuunnittelusta. Olet luotettava yhteistyökumppani, jolta onnistuu sekä itsenäinen ongelmien ratkaiseminen että vastuullinen rutiinitehtävien hoitaminen. Odotamme sinulta yhteistyökykyä, suunnitelmallisuutta ja priorisointikykyä sekä joustavaa asennetta työntekoon. Erilaisten tietojärjestelmien käyttö on sinulle luonteva osa omaa työtäsi. Kokemus verkkokoulutusten toteuttamisesta on tehtävässä eduksi.

Työskentelet henkilöstön kehittämispäällikön alaisuudessa 11 hengen henkilöstökoulutus-tiimissä. Työpaikka sijaitsee Kalasatamassa. Tehtävä on vakinainen ja noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. HUS on savuton työpaikka.

Täytä ja lähetä sähköinen hakemuslomake 21.8.2018 mennessä.
 
Hakukelpoisuus
Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme työtehtävästä riippuen tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.10.2018
Ensisijainen sijainti: Helsinki
Organisaatio: 7108 Henkilöstöhallinnon vastuualue
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: Kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutussuunnittelija Eeva-Leena Labaut, p. 050 427 2292 to 9.8. klo 14-15 ja ke 15.8. klo 9-10.

Hakuaika päättyy: 21.8.2018