(Poistunut julkaisusta)

Koulutussuunnittelija, Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021
Tehtävän kuvaus
Etsimme kokenutta ja asiakassuhteiden rakentamisesta innostunutta koulutussuunnittelijaa täydennyskoulutus- ja palvelutoiminnan tiimiimme. Työn keskeisiä sisältöjä ovat koulutusten suunnittelu yhdessä kouluttajiemme ja suunnittelijoidemme kanssa, asiakassuhteiden luominen ja ylläpito sekä sovittujen koulutus- ja kehittämisprojektien käytännön toteutusten suunnittelu ja koordinointi. 

Työsuhde on vakinainen. Tehtävän aloitusajankohta 1.4. tai sopimuksen mukaan. 

Tehtävässä tarvittava osaaminen
Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto, joka tarjoaa osaamispohjan organisaatioiden osaamisen kehittämiseen ja koulutussuunnitteluun. Koska pääasiallinen asiakaskuntamme koostuu koulutusorganisaatioista, edellytämme sinulta ammatillisen koulutuksen ja/tai ammattikorkeakoulukentän tuntemusta. Kokemus koulutussuunnittelutehtävistä, koulutuspalvelujen myymisestä tai kouluttajana toimimisesta antaa hyvän pohjan tehtävässä onnistumiselle. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. 

Tehtävänkuva rakennetaan yhdessä toisten koulutussuunnittelijoidemme kanssa. Lopullinen työn sisältö määrittyy osaamisesi ja meneillään olevien koulutushankkeiden mukaisesti. 

Hakuaika: 12. – 26.2.2021

Lisätietoja:
Jari Kalavainen, päällikkö, opettajankoulutus, jari.kalavainen(at)jamk.fi, puh. 0400 889955