Koulutussopimus, siivooja, Oulu
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2021

Etsimme nyt motivoituneita ja oppimishaluisia PUHTAUSPALVELUALAN opiskelijoita työharjoitteluun OULUUN. Harjoittelusi sisältää pääasiassa ylläpitosiivousta oppilaitosympäristössä arkisin klo 5:00-14:00 välillä.


Olet kiinnostunut alan erilaisista tehtävistä ja haluat nähdä kuinka ne toimivat käytännön työelämässä. Pääset mukaan työn toteuttamiseen sekä ideoimaan itse. Tärkeintä meille on asenteesi - olet innokas ja asiakaspalveluhenkinen. Olemme tukenasi ja autamme sinua kehittämään ammattitaitoasi joukossamme, mutta sinulta löytyy rohkeutta ja omatoimisuutta tarttua työtehtäviin myös itsenäisesti.


Tarjoamme sinulle koulutussopimuspaikkaa, jossa voit suorittaa tutkinnon osan tai osia palkattomana harjoitteluna ISS:llä omien opiskelutarpeidesi mukaan. Kun tiedät harjoittelusi ajankohdan, jätä meille hakemuksesi, jossa kerrot hieman itsestäsi ja sinusta voi tulla yksi meistä. Hae ja kerro rohkeasti toiveistasi.


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin. Olemme luoneet puhtaita ja siten turvallisia, viihtyisiä ja tuottavia tiloja yli 80 vuoden ajan. Nykyisin siivoamme yhä useammissa kohteissamme kemikaalivapaasti, moderneja siivouskoneita käyttäen. Työparinasi saattaa olla robotti!


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hakuaika päättyy 29.11.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot