(Poistunut julkaisusta)

Koulutussihteeri
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Haemme KOULUTUSSIHTEERIÄ VUOROTTELUVAPAAN SIJAISUUTEEN ajalle 1.10.2019-31.3.2020 (6 kk) yhtymän hallintoon henkilöstöpalveluihin Helsingin Kallioon.

Koulutussihteerin tehtäviin kuuluu yhtymän sisäisten koulutusten koordinointi. Tehtävä sisältää mm. ilmoittautumisten hallinnointia, käytännön järjestelyjä, yhteydenpitoa ja neuvontaa koulutusten järjestäjien, kouluttajien ja osallistujien kanssa, ostolaskujen ja palkkioiden käsittelyä sekä koulutusten osallistujatietojen tallentamista henkilötietojärjestelmään. Koulutussihteeri tekee koulutuksista tilastoja ja erilaisia selvityksiä sekä hoitaa viestintää.

Työ on itsenäistä, tavoitteellista ja vastuullista. Sen menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta hyvää organisointi-, priorisointi- ja ongelmanratkaisukykyä, erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- sekä tiimityöskentelytaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta. Tietotekninen osaamisesi on hyvää. Keksit luovia ratkaisuja eteen tuleviin ongelmiin ja olet valmis mukautumaan tilanteen vaatimalla tavalla nopeastikin. Osaat viestiä hyvin niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Et myöskään pelkää olla esillä joskus isonkin ihmisjoukon edessä.

Tulet työskentelemään yhdessä erityisasiantuntijan kanssa, joka koordinoi henkilöstön kehittämisen kokonaisuutta.

Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä sekä tuntemus kirkon toimintaympäristöstä katsotaan eduksi. Niitä enemmän arvostamme kuitenkin joustavaa ja kehittymismyönteistä asennetta uuden oppimista kohtaan.

Kelpoisuusvaatimuksena koulutussihteerin vuorotteluvapaasijaisuuteen on soveltuva amk- tai opistotason tutkinto tai vastaava teoreettinen osaaminen ja työkokemus. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito. Työssä on hyötyä myös ruotsin kielen osaamisesta.

Vuorotteluvapaan sijaisena sinun täytyy olla:
- ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
- alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
- vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa on mahdollisuus kartuttaa työkokemusta kehittyvässä toimintaympäristössä. Sijaisuuden kesto 1.10.2019-31.3.2020.

Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika. Palkkaus määräytyy KirVESTES:n mukaisesti ja sijoittuu vaativuusryhmään 502, peruspalkka on 2345,76 €. Lisäksi voidaan maksaa aikaisempaan työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnaista palkanosaa, joka on maksimissaan 15 %. Työnantaja tarjoaa myös tuetun työpaikkaruokailun.

Tehtävään haku tapahtuu kirkon HR-järjestelmän kautta. Hakuaika on 16.-25.8.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva työkaverisi:

Koulutussihteeri Apollonia Kinnunen, apollonia.kinnunen@evl.fi