(Poistunut julkaisusta)

KOULUTUSSIHTEERI
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää asiakas- ja potilastietojärjestelmää?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon, kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - Apotti on oikea paikka sinulle! Teemme apottilaisina muutosta, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

Toimipaikkamme on keskeisellä sijainnilla Helsingin Vallilassa, mutta muutamme syksyllä 2019 Pitäjänmäkeen.

Etsimme joukkomme vahvistukseksi
KOULUTUSSIHTEERIÄ
määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 asti.

 

Työskentelet osana koulutusten hallinnointi -tiimiä ja teet läheistä yhteistyötä koulutussuunnittelijoiden, koulutuspäälliköiden sekä kouluttajien kanssa. Koulutussihteerinä tuet osaamisellasi Apotti-koulutusten suunnittelua ja toteutusta. Tehtäviisi kuuluu koulutustietojen koostaminen ja julkaiseminen koulutusjärjestelmässämme sekä tietojen ylläpitäminen. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu verkkokurssien hallinnointiin ja koulutusten raportointiin liittyviä tehtäviä. Neuvot ja ohjaat kouluttajia ja osallistujia omaan osa-alueeseesi liittyvissä kysymyksissä ja huolehdit koulutusten käytännön järjestelyistä. Työskentelet useiden erilaisten tietojärjestelmien kanssa ja neuvot muita niiden käytössä. Lisäksi voit osallistua myös esimerkiksi koulutusta tukevien kyselyjen ja selvitysten suunnitteluun ja toteuttamiseen, kouluttajakoulutusten toteutusten suunnitteluun tai verkko-oppimisympäristön hallinnointiin.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Kokemusta koulutusten hallinnoinnista ja/tai projektityöstä
 • Kokemusta koulutuksenhallintajärjestelmien parissa toimimisesta tai muuta järjestelmäkokemusta ja kiinnostusta koulutusten hallinnointiin.
 • Aiempi kokemus kurssihallinta-, palvelunhallinta-, verkkokoulutus-, palautekysely-, tai julkaisujärjestelmien käytöstä katsotaan eduksi.
 • Kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai sidosryhmäyhteistyöstä
 • Järjestelmällisyyttä, sitoutumista ja joustavuutta
 • Hyvää suomen kielen taitoa. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.
 • Kykyä projektimaiseen työskentelyyn osana moniammatillista ja usean organisaation jäsenistä koostuvaa tiimiä

Tehtävään sopiva koulutustausta on soveltuva ammatillinen tai korkeakoulututkinto.

Odotamme lisäksi, että olet omatoiminen ja aloitteellinen ammattilainen. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja suunnitelmallisesti.

Toimimme yhdessä tuloksentekijöinä - tuomme käyttöön parhaat käytännöt ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ethän siis hätkähdä tapahtumarikkaasta arjesta ja nopeatempoisesta rytmistä!

Tarjoamme sinulle:

 • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
 • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
 • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
 • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
 • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään

Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tyytyväiset ihmiset - kannustamme henkilöstömme ammatillista kehittymistä ja ylläpidämme intoa ja luovuutta. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä joustavassa työympäristössämme.

Haasta itsesi ja hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!

Haku päättyy 9.6.2019. Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian, jos koet, että muutoksessa oleva toimiala ja dynaaminen toimintaympäristö ovat sinua varten. Täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Mari Rajaniemi (p. 040 659 3975, mari.rajaniemi@apotti.fi) 3.6. klo 12-13 ja 6.6. klo 10-11.

Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi