(Poistunut julkaisusta)

Koulutussihteeri
Jyväskylän ammattikorkeakoulu oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Haemme koulutussihteeriä elinikäisen oppimisen tukipalvelutehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5.2019 - 31.12.2020. Työ on kokopäivätyötä.

Koulutussihteerin työhön kuuluvat tukipalvelutehtävät, kuten opiskelijarekisterin ylläpito ja muut opiskelijahallinnon tehtävät, koulutusten käytännön järjestelyissä avustaminen sekä opiskelijoiden ohjaus ja neuvonta.

Odotamme sinulta hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, joustavaa ja vastuullista työotetta sekä oma-aloitteisuutta. Sinulla on osaamista opiskelijahallinnon työtehtävistä, sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät tieto-ja viestintätekniset taidot.

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä näyttöjä tehtävässä tarvittavasta osaamisesta. Kokemus koulutuspalveluiden tukipalvelutehtävistä katsotaan eduksi.        

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan viihtyisässä ja kansainvälisessä työympäristössä.  Koulutussihteerinä toimit osana TKI-tulosalueen osaavaa ja innostavaa tiimiä. Työpisteesi sijaitsee JAMKin aktiivisella pääkampuksella Jyväskylässä.

Tehtävän aloitusajankohta 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hae viimeistään 17.3.2019.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Piia Honkanen

Tutkimus- ja kehittämispäällikkö, teknologiayksikkö

puh. 050 436 0729

etunimi.sukunimi@jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu