(Poistunut julkaisusta)

Koulutussihteeri HUS Henkilöstöjohto (190001CN)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Kiinnostavatko sinua monipuoliset koulutussihteerin tehtävät sosiaali- ja terveysalalla? Tule toteuttamaan ja kehittämään kanssamme henkilöstökoulutusta ja tukemaan huippuammattilaisten osaamisen kehittämistä.

Haemme koulutussihteeriä vakituiseen työsuhteeseen HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan. Työskentelet organisaation henkilöstöjohdossa osana 11 hengen henkilöstökoulutustiimiä. Työpisteesi sijaitsee Kalasatamassa ja aloittaa voit sopimuksen mukaan.

Työskentelemme henkilöstökoulutustiimissä sen eteen, että HUSissa on osaava ja motivoitunut henkilöstö. Tuemme asiantuntijoita koulutusten suunnittelussa ja toteuttamisessa sekä opastamme työntekijöitä arjen pulmatilanteissa. Haluamme kehittää koulutuksiin liittyviä toimintatapoja, menetelmiä ja työkaluja kaikkien huslaisten hyödyksi.

Koulutussihteerinä

  • vastaat koulutustilaisuuksien järjestelyistä (mm. ilmoittautumiset, tila- ja tarjoiluvaraukset, osallistujien vastaanotto, koulutuspalautteet ja -materiaalit, intran/internetin päivittäminen, laskutustietojen koonti)
  • avustat verkkokoulutusten työstämisessä (Moodle)
  • käytät ja kehität sähköistä koulutuksenhallintajärjestelmää ja koulutusten raportointia sekä tuet muita järjestelmän käytössä (Oracle)
  • olet yhteydessä asiakkaisiin (mm. asiakaspalvelu puhelimessa ja sähköpostitse)
  • kehität koulutussihteerin työhön kuuluvia prosesseja ja HUSin koulutustoimintaa.

Tavoitteemme on olla sosiaali- ja terveydenhuollon osaamisen kehittämisen valtakunnallinen edelläkävijä. Työtä päämäärän saavuttamiseen täytyy tehdä vielä, mutta suunta on selvä. Vahvistamme tulevina kuukausina mm. vakioitua koulutusprosessia, verkkokoulutuksien palvelupolkua ja järjestelmien hyödyntämistä. Koulutussihteerinä tuet tavoitteen saavuttamista huolehtimalla mm. käytännön järjestelyistä, järjestelmien tehokkaasta käytöstä ja rutiinien sujumisesta. Työskentelemme pitkäjänteisesti ja välillä pienin askelin. Teemme töitä sitoutuneessa ja motivoituneessa tiimissä, jossa työpäivät eivät kuitenkaan veny kellon ympäri. Työ on merkityksellistä ja työkaverit kannustavia. Toivomme, että tavoitteemme ja tehtävämme innostavat sinua kuten meitä.

Tule hyvän työn tekijäksi! Lähetä hakemus hakuajan loppuun mennessä.

Hakukelpoisuus

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva keskiasteen ammattitutkinto ja soveltuva kokemus. Taustaltasi voit olla esim. merkonomi tai liiketalouden tradenomi.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.10.2019
Organisaatio: 7108 Henkilöstöjohdon vastuualue
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutussuunnittelija Eeva-Leena Örn, p. 050 427 2292 ma 12.8. klo 15-16 ja ke 14.8. klo 9-10.

Hakuaika päättyy: 19.8.2019