(Poistunut julkaisusta)

Koulutuspoliittinen asiantuntija
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Haemme Helsingin Pasilassa sijaitsevaan toimistoomme

KOULUTUSPOLIITTISTA ASIANTUNTIJAA

edunvalvontaosastolle vuoden 2020 alusta alkaen tai sopimuksen mukaan.

ASIANTUNTIJAN tehtävinä ovat koulutuspoliittinen edunvalvonta ja siihen liittyvä valmistelu, vaikuttami­nen, tiedonkeruu ja viestintä. Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, laajaa koulutuspoliittista asiantun­temusta, kokemusta järjestötehtävistä sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä ruotsin ja englannin kielitaitoa. Arvostamme opetusalan tutkintoa ja työkokemusta, koulutuksen talouden osaamista, kokemusta vaikuttajaviestinnästä ja hyviä sidosryhmäsuhteita.

LISÄTIETOJA: koulutusjohtaja Heljä Misukka, puh. 050 528 6682, helja.misukka@oaj.fi, tiedustelut puhelimitse 8.10. klo 8–9 ja 23.10. klo 8–9.

TARJOAMME mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, innostavan työyhteisön sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tehtävä täytetään toistaiseksi.

HAKEMUS palkkatoivomuksen kera ja lyhyt ansioluettelo viimeistään 25.10.2019 klo 16 osoitettuna OAJ:n puheenjohtajistolle osoitteeseen rekrytointi@oaj.fi. Otsikkoon merkintä ”koulutuspoliittinen asiantuntija”.

LÄHETTÄMÄLLÄ hakemuksen annat samalla suostumuk­sesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rekrytointiprosessin tietosuojaseloste on OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi > OAJ > OAJ:n tietosuojaseloste > Rekrytointiprosessin tietosuo­jaseloste.