(Poistunut julkaisusta)

Koulutuspäällikkö
AEL-Amiedu Oy (Taitotalo)

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Oletko Sinä uusi Oulun koulutuspäällikkömme?

Haemme myyntihenkistä koulutuspäällikköä vastaamaan Oulun alueen toiminnastamme. Koulutuspäällikkönä vastaat vastuualueesi strategisesta johtamisesta, toiminnan taloudesta ja laadusta sekä henkilöstöjohtamisesta. Vastuullasi on, että koulutuspalvelumme alueella kehittyvät monipuolisesti ja toiminta on laadukasta. Vastaat alueesi budjetoinnista sekä toiminnan taloudellisesta johtamisesta. Toimit lähiesimiehenä Oulussa työskenteleville asiantuntijoillemme.

Toivomme sinulta korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Esimieskokemus ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä menestymisen edellytys. Tarvitset työssäsi myös vahvoja digitaalisia taitoja.  Haluaisimme kuulla, että sinulla on kokemusta ja näyttöjä onnistuneesta myyntityöstä. 

Arvostamme alueellisia verkostoja, aluetuntemusta sekä aitoa kiinnostusta Oulun alueen liiketoiminnan kehittämiseen yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Kokemus kouluttamisen, konsultoinnin tai valmentamisen toimialoilta on etu.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työsuhteen ehdot määräytyvät ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimuksen mukaan.