(Poistunut julkaisusta)

Koulutuspäällikkö
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Haemme pääkonttorille YA-taloon Helsingin Pitäjänmäelle

Koulutuspäällikköä

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan YA Business Akatemian sisällöstä ja tätä kautta koko henkilöstömme osaamisen kehittämisestä.

Tehtävä edellyttää vahvaa kokemusta henkilöstön osaamisen kehittämisestä sekä näyttöjä kehittämisprojektien toteuttamisesta ja loppuunsaattamisesta. Eduksi katsotaan oma valmennus- ja koulutussuunnittelukokemus. Tehtävään liittyvät myös mm. pilotin kehittämistyö LaaS (Leadership as a Service) -palvelussa, Business Akatemian koulutukset (sisäiset ja ulkoiset) ja osallistuminen sisäiseen palkitsemistyöhön yhteistyössä HR-tiimin ja muun YA:n organisaation kanssa.

Koulutuspäällikön tehtävään tarvittavat ainesosat:

  • Maksimaalinen annos iloisuutta ja palveluhenkisyyttä
  • Monta spaattelia reipasta työotetta ja innovatiivisuutta
  • Säännöllisinä annoksia koulutusta ja valmennusta
  • Sisäisesti nautittuna myönteisyyttä ja yhteistyökykyä
  • Mikstuuran vaihtelevia työpäiviä ja -tehtäviä
  • Huhmareen verran sopivaa korkeakoulutustaustaa

Onko tämä resepti kuin sinulle luotu?
Mikäli kyllä, niin täytä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian mutta viimeistään 23.8. mennessä osoitteessa www.ya.fi. Rekrytointiprosessissa käytämme yhtenä osana videohaastattelua.

Reseptin haltija on työssään terveydenhoidon ja hyvinvoinnin ytimessä tekemässä vastuullista ja innostavaa HR-työtä. Lisäksi meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä niin yksilön kuin koko yhteiskuntamme hyväksi.
Yliopiston Apteekki pitää hyvää huolta henkilöstönsä työkyvystä ja osaamisesta sekä tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut ja modernit työvälineet.

Lisätietoa tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Sari Souranmaa 9.8. klo 9-17 ja 17.8. klo 10-14 puh. 09-5420 4400.