(Poistunut julkaisusta)

KOULUTUSPÄÄLLIKKÖ
Arter Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Arter Oy on hurjaa vauhtia kasvava ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio.  Intohimomme on auttaa yrityksiä ja organisaatioita kohti parempaa laatua, tehokkuutta ja kannattavuutta.

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia asiantuntijapalveluita liittyen laadun-, tiedon-, ja muutoksenhallintaan. Palvelumme pitävät sisällään ARC- ja IMS-ohjelmistopalvelut sekä Qualitas Fennica- tai tuttavallisemmin QF-koulutukset.

Etsimme nyt innostavaa myynnin ja markkinoinnin taitajaa, jonka sydän sykähtelee laadun- ja projektinhallinnan suuntiin, täyttämään

QF Koulutuspäällikön

saappaita sekä kehittämään ja vastaamaan QF-koulutuspalveluistamme osana Arterin menestystarinaa.

QF-koulutukset pitävät sisällään avoimia- ja organisaatiokohtaisia koulutuksia sekä QF-valmennusohjelmia. Koulutuksemme keskittyvät muun muassa seuraaviin teemoihin: Lean, Six Sigma, standardit, palvelumuotoilu sekä riskienhallinta. Jos siis esimerkiksi jatkuvan parantamisen periaate saa perhosia vatsaasi, kannattaa jatkaa lukemista!

Mistä tulevat työpäiväsi rakentuvat?

QF-koulutuspäällikkönä kehität QF-koulutustarjontaa sekä markkinointia asiakkaiden tarpeiden mukaan ja liiketaloudellisin perustein. Vastuullesi kuuluu avointen koulutusten ja yrityskohtaisten konsultointien markkinointi ja myynti sekä koulutuspalveluiden suunnittelu yhdessä asiakkaiden, kouluttajien ja palvelumuotoilutiimimme kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös koulutuksiin liittyvät käytännön järjestelyt sekä sisällöntuotanto ja erilaisten kampanjoiden luominen.

Mitä odotamme QF-koulutuspäälliköltämme?

Tehtäväsi pitää sisällään ennen kaikkea QF-koulutuspalvelujemme myyntiä- ja markkinointia. Myynnin- ja markkinoinnin salojen tuntemus onkin tehtävässä menestymisen kannalta ensiarvoisen tärkeää. Palvelukonseptin jatkuva kehittäminen edellyttää mielenkiintoa tutkailla laadun- ja tiedonhallinnan viimeisimpiä trendejä. Koulutusten organisointi ja suunnittelu taas vaatii itseohjautuvuutta, omatoimisuutta ja asiakaspalvelutaitoja pitääksemme palvelutarjontamme huipputasolla. Hyvät viestintätaidot ovat sinulle suureksi eduksi - tehtävässä pääset tuottamaan monenlaista sisältöä podcasteista asiakaskirjeisiin.

Mitä me täällä Arterilla tarjoamme Sinulle?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan luomaan kasvutarinaamme asiantuntijatalon näkökulmasta. Sinulla on käytettävissäsi osaavat kouluttajat ja konsultit, joiden kanssa pääset rakentamaan QF-brändiä. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta toteuttaa ja kehittää laadukasta liiketoimintaa. Tulevat työkaverisi ovat motivoituneita ja heitä on kuvailtu muun muassa ”parhaina” ja ”ihanina”. Toimistollamme on mahdollisuus kehittää taitojaan pöytäpingiksen pelaamisessa ja toisinaan tänne eksyy myös toimistokoiria parantamaan työviihtyvyyttä. 

Emme malta odottaa, että pääsemme kuulemaan Sinusta lisää, joten

hae jo tänään!

Mikäli sydämessäsi läikähti luettuasi tämän työpaikkailmoituksen, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi tai LinkedIn-profiilisi mahdollisimman pian, viimeistään ma 25.6.2018 osoitteeseen https://www.lyyti.fi/reg/koulutuspaallikko-rekry-arteroy. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista ja täytämme tehtävän välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja meistä ja tulevaisuuden tehtävistäsi saat osoitteessa www.arter.fi, sekä ottamalla yhteyttä Henkilöstöasiantuntijaamme, Laura Huusariin 050 516 0156 / laura.huusari@arter.fi.