(Poistunut julkaisusta)

KOULUTUSPÄÄLLIKKÖ – VERKKOKOULUTUSLIIKETOIMINTA
Kiinko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Vastaat Kiinkon verkkokoulutusliiketoiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä liiketoiminta-alueiden, kouluttajien ja toteuttajakumppanin kanssa. Olet myös mukana tuotevastuullisena perinteisemmissä tutkinto- ja ajankohtaiskoulutuksissa.

KIINKO on kiinteistö- ja rakennusalan johtava kouluttaja, joka tukee alan yritysten ja ammattilaisten menestystä sekä tarjoaa kattavimman koulutustarjonnan rakennetun ympäristön eri sektoreille. Etsimme nyt ammattitaitoista verkkokoulutusliiketoiminnan osaajaa kehittämään alan koulutuksia.
 
Hoidat aktiivisesti asiakkuuksiasi, kartoitat tarpeita, suunnittelet niihin sopivia ratkaisuja ja laadit niistä toimivia kokonaisuuksia. Lisäksi seuraat toimialaasi yleisesti ja ennakoit sen perusteella tulevia koulutustarpeita.
 
Odotamme sinulta soveltuvaa tutkintoa sekä käytännön kokemusta monipuolisista osaamisen kehittämisen tehtävistä. Kokemuksesi voi olla esimerkiksi opetusalalta, kiinteistöalan yritysten henkilöstön kehittämisestä tai koulutuspalveluja tarjoavasta organisaatiosta. Eduksesi katsotaan myös kiinteistö- ja rakennusalan tuntemus ja olemassa olevat verkostot. Olet asiakaslähtöinen, sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja olet lisäksi esiintymiskykyinen. Pystyt toteuttamaan ideoista koulutuksia, eli saat asioita tapahtumaan. Arvostamme lisäksi ammatillisten tutkintojen tuntemusta, koulutussuunnittelun kokemusta sekä pedagogisia pätevyyksiä.
 
Olemme KIINKOssa viime vuosina panostaneet vahvasti liiketoiminnan kehittämiseen ja organisaatiossamme on hyvä tekemisen meininki. Tarjoamme sinulle tässä roolissa mahdollisuuden olla mukana kasvavassa ja kehittyvässä koulutuskentässä vaikuttamassa osaltasi verkkokoulutusliiketoiminnan kehitykseen.
 
Jos tunnistit itsesi, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 29.05.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14077. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa konsultti Tarja Oinonen 050-5314864.