Koulutuspäällikkö / Tredu
Tampereen kaupunki, Toisen asteen koulutus, Tredu Hervanta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme rakennetun ympäristön koulutuksesta vastaavaa koulutuspäällikköä Tredun Hervannan kampuksen Hepolamminkadun toimipisteeseen. Vakinainen virka täytetään 1.2.2021 alkaen.

Koulutuspäällikkö johtaa toimintaa henkilöstönsä esimiehenä edistäen yhteisöllisyyttä, opetushenkilöstön itseohjautuvuutta ja vastuunkantoa, laadukasta oppimista ja toiminnan kokonaistuloksellisuutta. Koulutuspäällikkö vastaa alaisensa henkilöstön osalta työaikasuunnitelmista ja rekrytoinneista, osaamisen johtamisesta, työhyvinvoinnista ja työsuojelusta hyödyntäen työssään tiimivastaavien, alan kehittämisestä vastaavien koulutuspäälliköiden sekä muiden asiantuntijoiden osaamista. Koulutuspäällikkö johtaa koulutustoiminnan kokonaisuutta strategisen ohjelman mukaisesti ja vastaa koulutustarjonnan mitoittamisesta resursseihin. Koulutuspäällikkö osallistuu yritysyhteistyön ja kumppanuuksien kehittämiseen.

Koulutuspäällikkö johtaa rakennetun ympäristön ammatillista koulutusprosessia Hervannan kampuksessa Hepolamminkadun toimipisteessä yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Koulutuspäällikkö vastaa toimipisteessä rakennus-, pintakäsittely-, puu- ja teknisensuunnittelun alojen koulutuksen koulutusprosessista ja alojen kehittämisestä yhdessä matriisirakenteen muiden toimijoiden kanssa.

Tehtävään sisältyy ammatillisen koulutuksen lainsäädännön ja kunnallisen päätöksenteon sekä opetushallituksen ohjeistuksen toimeenpanoa. Lisäksi henkilöstöasioissa työtehtävään sisältyy työ- ja virkaehtosopimusten (OVTES, KVTES) määräysten soveltamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 13 §:n mukainen kelpoisuus. Koulutuspäällikön tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista kielitaitoa.

Tehtävässä eduksi katsotaan rakennusalan tuntemus ja kokemus esimiestyöstä. Arvostamme myös tuntemusta aikuiskoulutuksen ja toisen asteen koulutuksesta sekä ammatillisen koulutuksen reformista ja rahoitusjärjestelmästä. Eduksi katsottu esimiestyö voi olla hankittu mainittujen alojen esimiestyöstä yrityselämän tai ammatillisen koulutuksen parissa. Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus opettajan työstä. Lisäksi kokemus pedagogisesta-, taloudellisesta- ja operatiivisesta johtamisesta katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä esiintymis- ja vuorovaikutus taitoja.

Eduksi katsotaan MultiPrimus tuoteperheen tuntemus ja käytönhallinta sekä MS tuoteperheen tuotteiden hallinta.
Näiden lisäksi eduksi katsotaan Tampereen kaupungilla käytössä olevien sovellusten hallinta, kuten Aditro, Donna, Essi, SAP, Selma ja Timecon työkalut sekä etätyövälineiden, kuten Teamsin ja Zoomin käytön osaaminen.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikostaustaote 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Mäkitalo, puh. 050 441 8813, ari.makitalo@tampere.fi

Hakuaika päättyy 26.1.2021. Aiemmin hakeneet henkilöt otetaan haussa mukaan huomioon.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Ari Mäkitalo, puh. 050 441 8813, ari.makitalo@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413422
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere