(Poistunut julkaisusta)

Koulutuspäällikkö (Teknologia-yksikkö)
Gradia Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haemme koulutuspäällikköä Gradia Jyväskylän Teknologia-yksikköön. Tarkempi vastuualue on sähkö- ja ICT-koulutusalat.

Koulutuspäällikkö johtaa ja kehittää tulosvastuullisesti vastuulleen nimettyjä koulutuksia ja palveluita. Toimintaa ohjaa kuntayhtymän strategia, talousarviossa ja toimintasuunnitelmassa asetetut tavoitteet sekä kuntayhtymän, tulosalueen ja toimintayksikön johtajien linjaukset. Koulutuspäällikkö toimii lähiesimiehenä vastuulleen nimetyissä koulutuksissa työskentelevälle henkilöstölle ja hoitaa kuntayhtymän hallintosäännön 21 pykälän mukaiset lähiesimiehen tehtävät. Tehtävässä korostuvat myös toiminnan kehittämisen ja resurssien hallinnan näkökulmat.

Koulutuspäälliköltä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja opetushenkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaista opettajan kelpoisuutta. Virkaan valittavalta edellytetään sellaista aiempaa työkokemusta, joka tukee menestymistä koulutuspäällikön työssä, kuten vahvaa taloudellista ja hallinnollista osaamista, erilaisten pedagogisten ratkaisujen tuntemusta ja kykyä kehittää koulutustoimintaa. Lisäksi edellytetään erinomaisia yhteistyö- ja organisointitaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus.

Haastattelut ti 5.3.2019 iltapäivällä ja to 7.3.2019 aamupäivällä.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi

Yhteystiedot

Antti Rovasalo, yksikönjohtaja
p. 040 341 4444

Hakuaika päättyy 28.2.2019 15:00