(Poistunut julkaisusta)

KOULUTUSPÄÄLLIKKÖ PAMin keskustoimistoon Helsinkiin
Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on Suomen suurin yksityisten alojen ammattiliitto. 

PAMilla on noin 230 000 jäsentä, jotka työskentelevät mm. myyjinä, tarjoilijoina, siivoojina,varastotyöntekijöinä, vartijoina, toimistotyöntekijöinä, parturi-kampaajina, esimiehinä, kiinteistönhoitajina, vastaanottovirkailijoina ja kokkeina.


PAM hakee luovaan ja energiseen koulutusyksikköönsä

KOULUTUSPÄÄLLIKKÖÄ 

vakituiseen työsuhteeseen PAMin keskustoimistolle Helsinkiin vastaamaan PAMin koulutustoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Koulutusyksikkö vastaa luottamushenkilöiden osaamisen kehittämisestä ja jäsenten koulutuspalvelujen koordinoinnista ja kehittämisestä. Koulutuspäällikkö toimii esimiehenä koulutusyksikön kuudelle ammattilaiselle.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vahvaa pedagogista osaamista, käytännössä osoitettuja tiimin johtamis- ja kehittämistaitoja sekä erinomaisia yhteistyö- ja neuvottelutaitoja. Etsimämme henkilö on sitoutunut ammattiyhdistysliikkeen arvomaailmaan ja on valmis kehittämään itseään ja osaamistaan muuttuvassa työelämässä. Tehtävässä menestymisessä auttavat hyvät tieto- ja viestintätekniset valmiudet, kielitaito ja ymmärrys vapaasta sivistystyöstä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän työhönsä sitoutuneessa ja innostuneessa työyhteisössä Hakaniemen sykkeessä, kilpailukykyisen palkkauksen ja erinomaiset työsuhteen ehdot. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja cv:si 6.1.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat nykyinen koulutuspäällikkö Airi Palosaari p. 044 5793 165 maanantaina 30.12. klo 13-15.00 ja perjantaina 3.1. klo 10-12.00 sekä edunvalvontajohtaja Jaana Ylitalo p. 050 5881 170.