Koulutuspäällikkö (3 kpl)
Savon koulutuskuntayhtymä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Savon koulutuskuntayhtymä hakee koulutuspäälliköitä liiketalouden, yhteisten opintojen sekä rakentamisen, sähkön ja turvallisuusalan pooliin, 1.8.2021 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Edellytämme asetuksen 986/1998 luvun 5 mukaista opettajan kelpoisuutta. Eduksi katsomme työkokemuksen ammatillisesta koulutuksesta ja esimiestyöstä. Odotamme kehittävää työotetta, yhteistyö- ja tiimitaitoja, talousosaamista sekä paineensietokykyä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun hakijan tulee esittää rikosrekisteriote sekä terveydentilaa koskeva selvitys.

Palkan lisäksi:
Savon koulutuskuntayhtymässä olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa arvostamme toisiamme ja yhteisiä toimintatapojamme. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia, ja kannustamme työntekijöitämme myös muutoin oman osaamisen kehittämiseen. 

Työntekijöiden hyvinvointia vahvistamme ennakoivilla ja laajoilla työterveyshuollon palveluilla, tarjoamme tukea liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriharrastuksiin sekä järjestämme yhteishenkeä nostattavia yhteisiä tapahtumia. Haluamme myös huomioida työn ja muun elämän yhteensovittamisen esimerkiksi joustavilla työntekotavoilla.

Toteutamme Kestävän tulevaisuuden tekijät -strategiaamme - haluamme olla edelläkävijä. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta tämän päivän teoilla.

Opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot on tallennettava ensisijaisesti hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä (tai toimitettava Savon koulutuskuntayhtymän kirjaamoon) hakuajan loppuun mennessä. Valinnat haastatteluun tehdään hakemuksen ja hakuajan loppuun mennessä toimitettujen todistuskopioiden perusteella. Mikäli liitteitä ei ole toimitettu, ei voi tulla kutsutuksi haastatteluun

Lue lisää Kuntarekryn sivulta! 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot