(Poistunut julkaisusta)

Koulutusohjaaja
Liikenneturva

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Liikenneturva hakee määräaikaiseen työsuhteeseen

KOULUTUSOHJAAJAA

aluetyöhön Helsingin toimipisteeseen.

Koulutusohjaajan työ sijoittuu koko Uudellemaalle. Aluetyössä koulutusohjaajan tehtäviin kuuluvat yhteistyö kuntien ja muiden paikallisten ja alueellisten toimijoiden sekä Liikenneturvan jäsenyhteisöjen kanssa.

Lisäksi työtehtäviin kuuluvat erilaisten tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen, koulutustehtävät eri-ikäisten tienkäyttäjäryhmien parissa sekä kampanjointi ja ajankohtaisviestintä erityisesti paikallisen median kanssa.

Menestyt tehtävässä, jos

  • sinulla on soveltuva korkeakoulu- tai ammattitutkinto
  • olet oma-aloitteinen sekä yhteistyökykyinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • sinulla on kokemusta tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta
  • työskentelet mielelläsi tiimissä, mutta hallitset myös itsenäisen tekemisen
  • osaat ja haluat viestiä työstäsi niin esimiehille, työkavereille kuin laajemmalle yleisölle
  • sinulla on hyvä suomen kielen taito

On etu, jos sinulla on kokemusta tai tuntemusta tieliikenteen turvallisuustyöstä tai järjestötyöstä. Myös ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kivat työkaverit sekä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Pääset mukaan parantamaan suomalaista liikenneturvallisuutta. Palkkaus määräytyy Liikenneturvan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Kyseessä on määräaikainen sijaisuus 31.5.2019 saakka. Toimipaikkasi on Helsingin Kannelmäessä hyvien liikenneyhteyksien varrella kehäradan kupeessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 5.8.2018 sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@liikenneturva.fi. Laita otsikkokenttään merkintä Koulutusohjaaja.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Anna-Liisa Tarvainen
puh 040 1979 140 tai anna-liisa.tarvainen@liikenneturva.fi.