Koulutuskoordinaattori
Eurofins

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2021

Haemme koulutuskoordinaattoria vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen hoitamaan oppilaitos-yhteistyötä, seurantaa, oppimisalustan ylläpitoa sekä henkilösertifikaattien arviointia.
 

Koulutuskoordinaattorin tehtävään kuuluu

  • Sertifikaattikoulutusten seurantaa, jatkuvuuden sekä laadun varmistamista
  • Sähköisen oppimisympäristön Moodlen ylläpitoa ja kehitystyötä
  • Asiakasneuvontaa sertifikaattikoulutuksiin liittyen
  • Henkilösertifikaattien voimassaolon arviointia (sertifioitujen ammattilaisten lähettämien raporttien ja todistusten arviointi/käsittely)

Pätevyydet

Etsimällämme henkilöllä on teknillinen tai kaupallinen koulutus tai vastaavaa kokemusta esim. koulutusalalta.  Omaat hyvät tietotekniset taidot ja valmiudet tietojärjestelmistä, esimerkiksi Moodle. Eduksi katsotaan rakennusalan tuntemus ja aikaisempi kokemus esimerkiksi koulutuskoordinaattorin tehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja oma-aloitteista otetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ammattitaitoisessa työympäristössä, jossa pystyt hyödyntämään ja laajentamaan omaa osaamistasi monipuolisesti. Palkkauksemme on tehtävän vaatimustasoon mitoitettu ja tarjoamme sinulle myös tuetun lounasruokailun sopimuskumppaneillamme sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Jaana-Maria Juutila, puh. 040 671 5644 (21.6 -2.7.2021 sekä 2.8-15.8.2021)

Tiina Ala-Outinen, puh. 050 308 9275 (5-16.7.2021)

Lähetäthän hakemuksesi 18.8.2021 mennessä.

Lisätiedot

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita useilla eri aloilla toimiville asiakkailleen tehdäkseen elämästä ja ympäristöstä turvallisemman, terveellisemmän ja kestävämmän. Ruoka, jota syöt, vesi, jota juot ja lääkkeet, joihin luotat - Eurofins työskentelee maailman suurimpien yhtiöiden kanssa varmistaakseen, että heidän toimittamansa tuotteet ovat turvallisia, raaka-aineet ovat luotettavia ja pakkausmerkinnät oikeanlaisia. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö-, lääke- ja kosmetiikkatestauksessa sekä maatalouden analyysipalveluissa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin.

Vain 30 vuoden aikana Eurofins on kasvanut yhdestä laboratoriosta Ranskan Nantesissa yli 900 itsenäisen yrityksen ja yli 800 laboratorion verkostoksi, joka työllistää yli 50 000 henkilöä yli 50 maassa. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Tämän lisäksi konserni on yksi kansainvälisistä markkinajohtajista tarjoten innovatiivisia kliinisen diagnostiikan testauspalveluita.

Vuonna 2020 Eurofins-konsenin liikevaihto oli 5,4 miljardia euroa ja se on ollut yksi parhaiten menestyvistä osakkeista Euroopassa viimeisten 20 vuoden aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot