Koulutuskoordinaattori
Accountor Finago Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Hei Koulutuskoordinaattori, tule mukaan a+tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+luokan työpaikka.

Haemme nyt Accountor Finagolle kahta koulutuskoordinaattoria, joista toisen työsuhde on vakituinen ja toisen määräaikainen 31.12.2020 asti.


Oletko etsimämme Koulutuskoordinaattori?

Accountor Finago tarjoaa asiakkailleen laajalti erilaisia ohjelmistokoulutuksia esimerkiksi ohjelmistojen käyttöönoton yhteydessä. Tehtävässäsi koordinoit ja aikataulutat asiakkaillemme sovittuja koulutuksia yhteistyössä sovelluskonsulttiemme ja myyntiorganisaatiomme kanssa, ja pidät muutenkin yhteyttä asiakkaisiimme erilaisissa koulutusasioissa.

Toimit tiiviissä yhteistyössä myös ulkoisen kouluttajaverkostomme kanssa ja vastaat mm. verkostoviestinnästä. Lisäksi pääset tehtävässäsi päivittämään erilaisia ohjeistuksia ja osallistumaan prosessien kehittämiseen.

Onnistumisen avaimet

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä hyvästä, asiakaslähtöisestä asiakaspalvelusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällisyyttä, huolellisuutta ja kykyä pitää useita lankoja käsissä samanaikaisesti. Myös useamman järjestelmän yhtäaikainen käyttö on sinulle tuttua. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, niin kirjallisesti kuin suullisestikin, etkä pelkää tarttua puhelimeen.

Olet rohkea ja ulospäinsuuntautunut, ja teet mielelläsi yhteistyötä muiden kanssa. Mukaudut helposti toimintaympäristömme nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja säilytät ystävällisen asenteesi myös kiireen keskellä

Kiinnostuitko? Jätäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 24.2.2020. 

Lisätietoja antaa Katja Kuntola to 13.2. klo 12-13 ja to 20.2. klo 10-11, puh.  040 7675 256 sekä sähköpostitse katja.kuntola@finago.com.


Tutustu meihin

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat kasvumme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, erittäin kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Espoon Keilaniemen vastavalmistunut moderni toimistomme sijaitsee merinäköalapaikalla aivan metroaseman läheisyydessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot