(Poistunut julkaisusta)

Koulutuskoordinaattori
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Etsimme joukkoomme koulutuskoordinaattoria koulutuksen tukipalvelutehtäviin Jyväskylän ammattikorkeakouluun toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.11.2019 alkaen.

Koulutuskoordinaattorina toimit tutkintokoulutuksen ja liiketoiminnan tukipalvelutehtävissä logistiikan tulosalueella. Tehtäviisi kuuluu asiakas- ja opiskelijapalvelu, koulutusten hallinnointi, logistiikan tulosalueen lukujärjestys- ja tilavarauksia sekä avustavia taloushallinnon tehtäviä. 

Työ sisältää paljon yhteydenpitoa opiskelijoihin ja erilaisiin sidosryhmiin, joten hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat tehtävässä tärkeät. Koulutuskoordinaattorina osaat ottaa erilaisia tietoteknisiä ohjelmia ja sovelluksia sujuvasti haltuun sekä ohjeistaa muuta henkilöstöä niiden käytössä.

Odotamme sinulta itsenäistä työskentelyotetta ja joustavuutta töiden hoidossa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja halua kehittää itseäsi eteenpäin. Hyvät tietotekniset taidot, kyky työskennellä useiden asioiden parissa yhtä aikaa sekä taito organisoida omia töitään, ovat etsimämme henkilön välttämättömiä ominaisuuksia. Työssä tarvitaan sujuvan suomen kielen taidon lisäksi myös englannin kielen osaamista.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön, nykyaikaiset työskentelyvälineet ja monipuolisen työn. 

Hae vimeistään 20.10.2019.

Lisätietoja:
Sami Kantanen
päällikkö logistiikka
puh. 040 825 7405
sami.kantanen(@)jamk.fi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu