(Poistunut julkaisusta)

Koulutuskoordinaattori
Accountor Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Haluatko työskennellä Accountor Finagolla motivoituneessa ja mukavassa asiantuntijatiimissä niin asiakkaidemme kuin oman organisaatiomme tukena koulutusasioisen parissa?

Koulutuskoordinaattori

Finago tarjoaa asiakkailleen laajalti erilaisia ohjelmistokoulutuksia esimerkiksi ohjelmistojen käyttöönoton yhteydessä. Tehtävässäsi koordinoit ja aikataulutat asiakkaillemme sovittuja koulutuksia yhteistyössä Finagon sovelluskonsulttien ja myyntiorganisaation kanssa, ja pidät muutenkin yhteyttä asiakkaisiimme erilaisissa koulutusasioissa.

Toimit tiiviissä yhteistyössä myös ulkoisen kouluttajaverkostomme kanssa ja vastaat mm. verkostoviestinnästä. Lisäksi pääset tehtävässäsi päivittämään koulutusmateriaaleja sekä muita ohjeistuksia ja osallistumaan mm. koulutusprosessien kehittämiseen.

Onnistumisen avaimet

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä hyvästä, asiakaslähtöisestä asiakaspalvelusta. Sinulla on toivon mukaan jonkin verran kokemusta viestinnästä ja kiinnostusta kirjoittamiseen ja sisällöntuotantoon. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällisyyttä, huolellisuutta ja kykyä pitää useita lankoja käsissä samanaikaisesti. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Olet positiivinen ja taitava viestijä, joka työskentelee oma-aloitteisesti ja päämäärätietoisesti. Olet rohkea ja ulospäinsuuntautunut, ja teet mielelläsi yhteistyötä muiden kanssa. Mukaudut helposti toimintaympäristömme nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja säilytät ystävällisen asenteesi myös kiireen keskellä

Tehtävä on noin vuoden kestävä perhevapaasijaisuus ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Etenemme kiinnostavien henkilöiden kanssa nopeasti, joten jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 18.3.2019.

Lisätietoja antaa mielellään Jaana Eronen to 7.3. klo 9–11 ja ti 12.3. klo 10–11, puh. 040 7675 045 sekä sähköpostitse jaana.eronen@finago.com

Toimistomme sijaitsee Espoon Keilaniemessä.

Miksi hakea meille töihin?

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat kasvumme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, erittäin kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.