(Poistunut julkaisusta)

Koulutuskoordinaattori - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018
Etsimme asiakasyrityksellemme Ouluun positiivista ja oma-aloitteista koulutuskoordinaattoria osa-aikaiseen kahdeksan kuukautta kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen, jatko on mahdollinen. Työaika on 22,5 tuntia / viikko. Työ alkaa elokuussa 2018.

Tehtäviin kuuluu koulutusten monipuoliset hallinnolliset tehtävät, mm. tilajärjestelyt ja kurssimateriaalien valmistelu, yhteydenpito osallistujiin ja kouluttajiin, koulutuskalenterin ylläpito sekä aikataulujen kalenterointi ja hallinnointi. Lisäksi tehtäviin kuuluu ostolaskujen tarkastaminen ja tiliöinti sekä laskutuksen tehtäviä. Työhön kuuluu myös uusien asiakkuuksien hankkiminen ja olemassa olevien asiakassuhteiden laajentaminen sekä muut myynnin tukitehtävät.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, myynti- ja asiakaspalveluhenkistä asennetta, järjestelmällistä työotetta sekä projekti- ja ajanhallinnan taitoja. Haluat oppia uutta, viihdyt monipuolisessa työroolissa ja toimit luontevasti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on sujuvat IT-taidot ja erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen kielitaito. Muu kielitaito on eduksi tehtävässä. Työotteeltasi olet huolellinen ja täsmällinen. Pystyt suunnittelemaan omaa työtäsi ja hallitsemaan useita asioita samanaikaisesti, etkä pelkää kiirettäkään. Sinulla on positiivinen asenne työtäsi ja kanssaihmisiä kohtaan ja saat opiskelijat tuntemaan itsensä tervetulleiksi. Työskentelet mielelläsi tiiviissä tiimissä, jossa tehdään yhteistyötä ja jossa jokainen kantaa vastuun omista vastuualueistaan auttaen myös muita tilanteen mukaan. Kehität mielelläsi sekä itseäsi että omaa työtäsi ja pidät siitä, että työpäiväsi pitää sisällään sekä vaativampia tehtäviä että rutiiniluontoisempia töitä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän tehokkaassa yksikössä sekä mukavan työyhteisön moderneissa työtiloissa Oulun keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 8.6. klo 9-10 ja 13.6. klo 9-10 välisenä aikana. Jos tunnet olevasi asiakaspalveluhenkinen, iloinen ja oma-aloitteinen koordinaattori, joka auttaa mielellään muita, niin lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.6.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.