(Poistunut julkaisusta)

Koulutuskoordinaattori - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Etsimme yhteistyössä asiakkaamme kanssa aktiivista ja kehittämishaluista tekijää toteuttamaan ja kehittämään koulutuksia. Työskentelet Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevassa toimistossa ja nimikkeesi tulee olemaan osaamisen kehittämiskoordinaattori. Työsopimus solmitaan suoraan asiakasorganisaatiomme kanssa ja tehdään määräaikaisena noin vuodeksi, jatko on mahdollinen.

Tehtäviisi kuuluvat 

Monipuoliset ja vaihtelevat työpäiväsi sisältävät mm. seuraavia asioita:
  • vastaat koulutusten käytännön järjestelyistä aina tilavarauksista palautteiden koostamiseen saakka
  • toimit koulutushallintajärjestelmän ja verkko-oppimisympäristön pääkäyttäjänä
  • vastaat järjestelmien sisällön tuottamisesta ja kehittämisestä
  • osallistut organisaation sisäiseen viestintään koulutuksien osalta
  • autat henkilöstöä koulutuksiin liittyvissä kysymyksissä
  • teet yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten kouluttajien kanssa
  • osallistut koulutusten suunnitteluun ja kehittämiseen
  • vastaat henkilöstökyselyn kokonaisprosessista

Toivomme sinulta 

Odotamme sinun olevan aktiivinen toimija, joka haluaa tehdä yhtä lailla käytännön koulutusten organisointia kuin myös suunnitella ja kehittää toimintaa. Edellytämme kokemusta koulutusten järjestämisestä sekä laajojen kokonaisuuksien koordinoinnista. Arvostamme erityisesti kokemusta ja/tai kiinnostusta finanssialaan.  Olet jo tutustunut verkko-oppimisympäristöihin ja sinulle on hyvät valmiudet MS Officen osalta. Sujuvan suomen kielen taito on välttämätön, eduksi katsomme ruotsin kielen taidon.  Menestyäksesi tehtävässä toimit suunnitelmallisesti ja oma-aloitteisesti ja sinulla on erinomaiset organisointikyvyt. Nautit siitä, että saat olla tekemisissä monien eri tahojen kanssa etkä pelkää muuttuvia tilanteita, vaan pidät siitä, että työpäiväsi ovat vaihtelevia. Kannat aina vastuun omista tehtävistäsi ja työskentelet mielelläsi myös osana tiimiä. 
Tarjoamme sinulle antoisan ja monipuolisen tehtävän kannustavassa työympäristössä. Toimit osana ammattilaisista koostuvaa tiimiä, jossa on tarjolla hyvä tuki menestyksellesi!
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa 16.10.2019 asti Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 18.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.