(Poistunut julkaisusta)

Koulutushankintapäällikkö
Kiwa Inspecta / LIS Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja aikaansaavaa koulutushankintapäällikköä Helsingin Sörnäisiin. Tehtävänäsi on kouluttajaverkoston ylläpito ja laajentaminen, koulutustila- ja koulutusmateriaalihankinnat sopimus- ja hintaneuvotteluineen, koulutussidosryhmäyhteistyö sekä koulutusten laadunvalvonta. Osallistut myös kouluttajaverkoston asiakasyhteistyöhön.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta sopimushallinnasta ja sopimusneuvotteluista. Olet neuvottelutaitoinen, positiivinen, vuorovaikutuksessa rakentava ja sanavalmis henkilö, jolta yhteistyö sidosryhmien ja tiimin kanssa sujuu luontevasti. Otat mielelläsi vastuussa suuremmista kokonaisuuksista, etkä hätkähdä päätöksentekoa haastavammissakaan tilanteissa. Hankkeet eivät jää sinun jäljiltäsi puolitiehen, vaan ajat asioita sinnikkäästi maaliin saakka. Olet työskentelytavoiltasi omatoiminen ja toimeen tarttuva.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, jossa voit vaikuttaa omaan työskentelyysi ja kehittyä monipuolisesti urallasi. Työskentelyäsi tukee osaava ja kokenut asiakaspalvelutiimi sekä pääset suoraan osaksi kattavia verkostojamme, aivan toiminnan polttopisteeseen. Tarjoamme sinulle näköalapaikkaa Suomen johtavassa turvallisuus- ja osaamiskehitystä tarjoavassa yrityksessä, joka rakentaa yhteistyössä asiakkaidensa kanssa mullistavia ratkaisuja.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/rekry viimeistään 3.6.2019.