Koulutus/aulapalvelu -assistentti - Helsinki
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:ssä on noin 200 000 jäsentä, jotka työskentelevät kuntien, kuntayhtymien, valtion, yksityisten hyvinvointipalvelujen, seurakuntien sekä näillä aloilla toimivien yhtiöiden ja liikelaitosten palveluksessa. JHL huolehtii jäsentensä eduista työelämän muuttuvissa haasteissa aktiivisella otteella. Aluetoimistojen vastuulla on alueen järjestö- ja edunvalvontatehtävät sekä jäsenpalvelu. Lisätietoja www.jhl.fi.
Etsimme asiakkaallemme Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry:lle aktiivista koulutus/aulapalvelu -assistenttia. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, sopimus tehdään kesäkuun 2022 loppuun asti, jatkon mahdollisuus täsmentyy myöhemmin. Toimiston sijainti on Helsingin Sörnäisissä, ajoittainen etätyöskentely on myös mahdollista.
Monipuolisessa tehtävässä vastuullasi on tiettyjen alueiden kurssien käytännön järjestelyihin liittyvät asiat, kuten mm.:
 • kurssihakemusten käsittelyä
 • aulapalveluiden hoitamista, erityisesti silloin kun uudet kurssit alkavat ja kurssilaiset saapuvat paikalle
 • kurssitilojen varaamista
 • hotelli- ja matkajärjestelyjä kursseille tulijoille
 • asiakaspalvelua ja yhteydenpitoa eri tahoihin, kuten kurssilaisiin ja kouluttajiin
 • kurssilaisten auttamista eri asioissa ennen kurssia ja kurssin aikana

Tulet toimimaan tiiviissä neljän henkilön tiimissä ja odotammekin sinun olevan yhteistyökyinen ja tiimihenkinen tekijä, joka auttaa mielellään muita. Osaat myös itse pyytää tarvittaessa apua. Koet asiakaspalvelun itsellesi luontaiseksi ja ymmärrät sen tärkeyden. Sinulla on erinomaiset viestintätaidot, sekä suullisesti että kirjallisesti ja pidätkin mielelläsi yhteyttä eri tahoihin. Pidät siitä, että työpäiväsi eivät aina ole samanlaisia, etkä hätkähdä muuttuvia tilanteita, mutta ymmärrät hyvin myös rutiinien tärkeyden. Ymmärrät myös hyvin turvallisuusasioiden sekä luottamuksellisten asioiden merkityksen työssäsi.
Odotamme sinulta ajan tasalla olevia IT valmiuksia ja intoa oppia uutta. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen lisäksi englannin kieltä, erityisesti arvostamme ja toivomme myös ruotsin kielen osaamista. Odotamme kokemusta assistentin tehtävistä, lisäksi katsomme eduksi kokemuksen vastaavan tyyppisistä kurssijärjestelyihin liittyvistä tehtävistä.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen työn sekä mukavan ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen sekä hyvän perehdytyksen tehtävääsi.
Jos olet positiivinen, työstäsi innostuva tekijä, niin haethan paikkaa mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 046 8522 010 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.10.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1510419
 • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus, Toimistotyö
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 26.10.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki