(Poistunut julkaisusta)

Koulutusassistentti
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Haemme Akatemia -yksikköön Tampereelle 7.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan, kahden vuoden opintovapaan sijaiseksi

Koulutusassistenttia

Koulutusassistentin tehtävänä on tuottaa koulutuksiin ja tapahtumiin liittyviä tukipalveluita ja vastata käytännön järjestelyistä sekä olla mukana suunnittelemassa ja kehittämässä Työterveyslaitoksen strategian mukaista koulutustoimintaa. Tukipalvelutehtävät sisältävät mm. asiakaspalvelua, koulutuksien/tapahtumien suunnittelua ja markkinointia, materiaalien tuotantoa mukaan lukien verkko-oppimisalustan tuki- ja ylläpitotehtäviä sekä taloushallinnon tehtäviä. Lisäksi tehtävä sisältää verkkokoulutuskokonaisuuksien ja sähköisten oppimateriaalien/julkaisujen tuki-, ylläpito- ja suunnittelutehtäviä. Koulutusassistentti tukee, työtilanteen mukaan, muita yksikön kehittämisprojekteja.

Odotamme

Odotamme, että:
• Sinulla on soveltuva opisto- tai korkeakoulututkinto sekä työkokemusta koulutuksien/tapahtumien tukitehtävistä
• omaat asiakaskeskeisen ajattelutavan ja can do –asenteen
• Sinulla on vahvat tietotekniset valmiudet ja valmius verkkokoulutuksien ylläpito- ja suunnittelutehtäviin
• pystyt priorisoimaan työtehtäviä ja pitämään monta asiaa yhtä aikaa työn alla eri vaiheissa
• olet oma-aloitteinen, innokas uudistamaan ja tarttumaan vaikeiltakin tuntuviin haasteisiin sekä haluat olla mukana tekemässä uutta
• omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja olet valmis laittamaan itsesi likoon, kokemuksen myyntityöstä katsomme eduksi
• osaat palvella asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn moniammatillisessa ympäristössä sekä mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Runsaat työsuhde-etumme tukevat työhyvinvointia. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä on kahden vuoden opintovapaan sijaisuus.
 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Marja Tuomainen, Akatemia (marja.tuomainen@ttl.fi, p. 040 5516 165) tiedustelut puhelimitse mieluiten to 21.11.2019 klo 16.00-17.00 tai ma 25.11.2019 klo 8.00-9.00.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 3.12.2019 osoitteessa www.ttl.fi/rekry.

Ryhdymme käsittelemään hakemuksia heti ja sopivan henkilön löydyttyä teemme valinnan.