(Poistunut julkaisusta)

Koulutusassistentti
Työturvallisuuskeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Työturvallisuuskeskus ry on työmarkkinakeskusjärjestöjen hallinnoima yhdistys, joka edistää työturvallisuutta ja työsuojeluyhteistyötä työpaikoilla. Tarjoamme työturvallisuuden koulutusta, tietoaineistoja, menetelmiä ja työkaluja sekä ylläpidämme työsuojeluhenkilörekisteriä. Työturvallisuuskortti on yksi keskeinen tuotteemme. Visiomme on, että kaikilla työpaikoilla on osaamista ja intoa jatkuvasti parantaa työturvallisuutta. Työturvallisuudella tarkoitamme fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia työolosuhteita sekä niiden vaikutuksia yksilön ja organisaation hyvinvointiin. Helsingin keskustassa sijaitsevassa toimistoamme työskentelee 36 henkilöä.

Haemme

KOULUTUSASSISTENTTIA

Tehtäväsi on mm. hallinnoida tilauskoulutuksia ja niiden ilmoittautumisia, Työhyvinvointikortti -koulutuksia sekä osallistua aktiivisesti kurssinhallintajärjestelmän kehittämiseen ja tukea erilaisten koulutusmuotojen kehittämistä (mm. verkko- ja monimuotokoulutus). Pääosa tehtävistä on rutiininomaisia, mutta pääset osallistumaan myös toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme haastavan ja uusiutuvan tehtäväkentän, monipuolisen toimintaympäristön ja nykyaikaiset työn tekemisen edellytykset.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

  • pääkäyttäjätason kokemus ja osaaminen opiskelija- ja kurssihallintajärjestelmistä
  • osaaminen toimia yhteyshenkilönä toimittajaan järjestelmän toimivuuden ja ominaisuuksien kehittämisen osalta
  • kokemusta koulutusorganisaation opiskelijoiden ilmoittautumisten ja kurssien hallinnasta
  • viestintä-, tietokanta- ja toimistojärjestelmien erinomainen osaaminen
  • ymmärrys verkko-oppimisympäristöjen toimintaperiaatteista sekä niiden integraatiosta opiskelija - tai kurssinhallintajärjestelmiin

Katsomme eduksi

  • ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai halukkuuden sen hankkimiseen
  • kokemuksen turvallisuusalan koulutuksien hallinnoinnista
  • työmarkkinajärjestökentän tuntemisen

Edellytämme sinulta asiakaslähtöistä asennetta ja toimintatapaa sekä ulkoisiin että sisäisiin asiakkaisiin (kouluttajat). Sinulla tulee olla kyky ja into kehittää toimintaa niin kurssienhallinnan kuin verkko- ja monimuotokoulutuksen osalta. Olet aktiivinen ja positiivinen tiimipelaaja. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia, mutta olet myös tarkka yksityiskohdissa.  

Hakemus viimeistään 22.9.2019

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Tuomas Wuorikoski, 040 836 4156 sähköposti: etunimi.sukunimi@ttk.fi