(Poistunut julkaisusta)

Koulutusassistentti
Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL on yli 6 000 akateemisesti koulutetun rakennetun ympäristön ammattilaisen aatteellinen henkilöjärjestö. Kehitämme alaa jäsentoiminnallamme, koulutuksillamme sekä julkaisuillamme. Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa ammatillista täydennyskoulutusta ja kansainvälisiä tapahtumia yli 7 000 osallistujapäivän verran vuodessa.

RIL hakee nyt dynaamisen joukkonsa täydennykseksi

KOULUTUSASSISTENTTIA

jaksolle 1.2.2019-30.11.2019.

Ensisijainen tehtäväsi on kotimaisten koulutustapahtumien organisointi. Se sisältää mm. luennoitsijoiden kontaktoinnin, tila- ja palveluostoista huolehtimisen sekä käytännön toteutuksen. Lisäksi vastaat tapahtumien tilityksistä ja raportoinneista. Samalla osallistut koulutustapahtumien markkinointiin mm. verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja taitava hallinnoimaan monia asioita yhtä aikaa. Et kavahda välillä vauhdillakin muuttuvia tilanteita. Suhtaudut uusiin asioihin ja tilanteisiin aurinkoisesti ja avoimesti, mutta samanaikaisesti nautit rutiineista. Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen, ja sulaudut tiimityöhön yhtä hyvin. Hallitset MS Officen työkalut hienosti, luovit muutenkin sujuvasti digitaalisessa ympäristössä ja osaat ilmaista itseäsi sujuvasti myös kirjallisesti. Sinulla on tarvittaessa valmius matkustamiseen ja pystyt joustamaan työpäivien pituudessa tapahtumatoteutusten aikana.

Katsomme eduksi asiakaspalvelukokemuksen sekä Adoben ohjelmistojen käyttötaidon. Plussaksi luetaan myös vahva englanninkielen taito ja kokemus erilaisten tilaisuuksien organisoinnista.

Tarjoamme sinulle loistavan näköalanpaikan kiinteistö- ja rakentamisalalle. Annamme käyttöösi laadukkaat työkalut sekä opastuksen tarvitsemiisi ohjelmiin ja työkaluihin. Mukava työyhteisömme sijaitsee Helsingin keskustassa. Työ on määräaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Ville Raasakka, puh. 050 366 8687

Perusasiat RIListä löydät osoitteesta www.ril.fi ja koulutuksen tuotepaletista osoitteista www.ril.fi/koulutus sekä www.rilevents.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 14.12.2018 klo 16 mennessä osoitteisiin miimu.airaksinen@ril.fi ja ville.raasakka@ril.fi