(Poistunut julkaisusta)

Koulutusassistentti, Neste Oyj
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020
Etsimme koulutusassistenttia Neste Oyj:lle! Tehtävässä työskentelet osana globaalia ja tunnettua yritystä, koordinoiden yhdessä tiimisi kanssa Nesteen projektiin liittyviä koulutuksia. Tehtävä sopii valmistuneelle tai opiskelijalle, joka on valmis sitoutumaan kokoaikaiseen työntekoon kevään ajaksi. Taustaltasi voit olla esimerkiksi kaupallisen tai teknisen alan tuleva osaaja, mutta tässä tehtävässä koulutustaustaa tärkeämpää on aito kiinnostus koulutushallintoa ja työtä kohtaan. Lue lisää alta ja hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet osana tiivistä tiimiä, jonka vastuualueisiin kuuluu koulutusten koordinointi ja toteuttaminen omalle henkilöstölle ja urakoitsijoille. Koulutukset toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena. Tässä tehtävässä et itse pidä koulutuksia, vaan toimit laajalti niiden hallinnollisen puolen järjestelyissä.

Tarjoamme


* Mahtavan mahdollisuuden päästä osaksi mielenkiintoista ja mittavaa projektia
* Ainutlaatuisen näköalapaikan suuren teollisuusyrityksen sekä koulutushallinnon toimintaan
* Mielenkiintoisen ja kansainvälisen työyhteisön yrityksessä, jonka arvot ja tarjoamat kasvumahdollisuudet ovat kohdillaan


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Koulutusten hallinnollisen puolen koordinointi
* Koulutustenmateriaalien ja -tietojen ylläpito sekä hallinta järjestelmissä
* Koulutuksiin liittyvä seuranta sekä yhteydenpito koulutusten suorittamiseen liittyen
* Muut mahdolliset tiimin tukitehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva korkeakoulutausta (esim. kaupallinen, tekninen tai kasvatustieteellinen)
* Hyvät tietotekniset perustaidot
* Aitoa kiinnostusta osaamisen kehittämistä kohtaan
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Persoonaltasi olet:


* Oma-aloitteinen
* Joustava
* Yhteistyökykyinen


Eduksi katsomme pedagogisen osaamisen, järjestelmä- tai koulutushallintajärjestelmien hallinnan, sekä muiden kielten (esimerkiksi Saksan) sujuvan kielitaidon.

Muuta tietoa


* Työaika: Kokoaika
* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Huhtikuun loppuun (jatko mahdollinen)
* Sijainti: Porvoon jalostamo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Maailma on jatkuvassa liikkeessä - ihmiset ja tavarat liikkuvat pitkiä matkoja. Neste tarjoaa puhtaamman liikenteen ratkaisuja, jotka tuovat ihmisille liikkumisen iloa vähentäen samalla sen ympäristövaikutuksia. Tuotamme kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita, ja olemme maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Meillä on myös Itämeren alueella toimiva asemaverkosto. Työllistämme noin 5 000 työntekijää yhteensä 15 maassa. Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset ja kansainvälisyys näkyy arjessamme. Koska työ ei ole koko elämä, huolehdimme siitä, että sinulla riittää myös vapaa-aikaa.