(Poistunut julkaisusta)

Koulutusassistentti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019
Tarjolla mahdollisuus aktiiviselle ja oma-aloitteiselle koulutusassistentille! Haemme yhteistyössä asiakkaamme kanssa määräaikaista koulutusassistenttia Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevaan toimistoon. Aloitus tehtävässä on elokuun puolen välin jälkeen ja sopimus tehdään kuuden kuukauden ajalle, jatko on mahdollinen. 

Tehtävän kuvaus 

Koulutusassistentin tehtävät ovat hyvin monipuolisia ja päivät erilaisia. Tehtävänäsi on tuottaa koulutuksiin ja tapahtumiin liittyviä tukipalveluita ja vastata käytännön järjestelyistä. Osallistut myös tilanteen mukaan koulutustoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.

Toivomme sinulta 

Edellytämme kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Suomen lisäksi pystyt työskentelemään myös englannin kielellä, ruotsin kielen taito on suureksi eduksi. Sinulla on ajan tasalla olevat IT taidot ja omaksut mielelläsi uusia ohjelmia ja järjestelmiä.  Olet etsimämme henkilö, jos pidät ohjenuoranasi asiakkaiden hyvää palvelua ja autat aina mielelläsi sekä koulutettavia että kouluttajia eri asioissa. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, ja pyrit aina löytämään sopivan ratkaisun haastaviinkin tilanteisiin. Arvostamme oma-aloitteista ja aktiivista työotetta ja kykyä tarvittaessa priorisoida työtehtäviä. Haluat tuntea ylpeyttä hyvin tehdystä työstäsi ja kannatkin aina vastuun omista töistäsi, auttaen myös tilanteen mukaan muita tiimin jäseniä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tehtävään sekä ammattitaitoisten kollegojen tuen työllesi. Jos koet asioiden organisoinnin omaksesi ja kiinnostuit tehtävästä, odotan hakemustasi!
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 21.8.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.