Koulutusassistentti, BCI Business Coaching Institute, Espoo
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021
Oletko kiinnostunut koulutuksesta ja ehkäpä myös coachingista? Etsimme nyt asiakkaallemme BCI Business Coaching Institutelle Espooseen

KOULUTUSASSIATENTTIA

määräaikaiseen työsuhteeseen 30.11.2022 saakka.

Tässä monipuolisessa tehtävässä toimit muun muassa koulutustilan organisaattorina huolehtien Keilaniemessä sijaitsevien tilojen tarjoilusta sekä viihtyvyydestä ja siisteydestä lähikoulutuspäivinä. Vastaanotat koulutukseen osallistuvat ystävällisesti ja asiakaslähtöisesti sekä osallistut koulutusten käytännön järjestelyihin. Työtehtäviisi kuuluvat myös monipuoliset hallinnolliset tehtävät, kuten ilmoittautumisten seuranta ja hallinnointi, todistusten laatiminen ja lähettäminen sekä opintotoimiston viestintään osallistuminen. Asiakaspalvelu niin puhelimitse kuin sähköpostitse on erittäin tärkeä osa työtäsi. Pääset myös osallistumaan virtuaalisen oppimisalustamme, ilmoittautumisjärjestelmämme sekä nettisivujen ylläpitotehtäviin.

Tämä työtehtävä sopii esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle, jolla on soveltuva koulutustausta (tradenomi, KTM, kasvatustiede ym.) ja tehtävä tarjoaakin erinomaisen mahdollisuuden opinnäytetyöhön. Saatat myös jo omata työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä työssä menestymisen kannalta on asiakaspalveluhenkinen, ihmisläheinen ja positiivinen asenne, sekä kyky oppia nopeasti! Työssä vaaditaan myös hyviä organisointitaitoja, järjestelmällisyyttä, tehokkuutta ja tarkkuutta. Sinulta löytyy verkkoympäristön ymmärrystä sekä hyvät IT-taidot. Erityisesti Microsoft Officen hyvä osaaminen on työssä menestymisen kannalta tärkeää, eduksesi luemme myös kokemuksen Mailchimpin, Lyytin ja/tai Wordpressin käytöstä. Sinulla on erinomainen suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Lisäksi arvostamme proaktiivista asennetta työntekoon.

Kanssamme on helppo tehdä töitä! Tarjoamme sinulle kivat työkaverit, joustavat työajat sekä itsenäisen ja monipuolisen työn koulutuksen parissa coachingin ja valmentavan johtamisen näköalapaikalla. Vaikka työ alkuun onkin määräaikainen, yrityksen toiminnan kehittyessä saattaa tarjoutua mahdollisuus myös työsuhteen vakinaistamiseen ja urakehitykseen omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan.


Edellytämme sinulta

Soveltuvaa alan koulutusta (tradenomi, KTM, kasvatustiede ym.)
Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä
Järjestelmällistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta
Kiinnostusta tietojärjestelmiä kohtaan
Sujuvaa suomen kielen osaamista ja hyvää englannin kielen taitoa
Erinomaisia vuorovaikutustaitoja


Tarjoamme sinulle

Joustavat työajat ja osittaisen etätyömahdollisuuden
Mielekkään ja monipuolisen työnkuvan
Ammattimaisen tiimin tuen
Laadukkaan perehdytyksen tehtävään


Arvostamme

Kokemusta Mailchimpin, Wordpressin ja/tai Lyytin käytöstä


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Haluamme sinun aloittavan mahdollisimman pian ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi liitteineen sekä palkkatoiveineen viimeistään 7.12.2021 mennessä. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Otathan huomioon, ettemme tietosuojalain vuoksi voi käsitellä sähköpostilla toimitettuja hakemuksia.


Lisätietoja

Mari Mielonen
Rekrytointikonsultti, Professionals
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 HELSINKI
044 420 4333
mari.mielonen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot