(Poistunut julkaisusta)

Koulutusasiantuntija
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Haemme Haaga-Helian ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon (YAMK) ohjelmiin

koulutusasiantuntijaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluvat mm.

- Opinto- sekä työelämä- ja uraohjaus:
Kokonaisvastuu YAMK-opiskelijoiden ohjauksesta, orientaatioiden suunnittelu ja toteutus, henkilökohtaisten opintosuunnitelmien laatiminen yhteistyössä koulutusvastaavien kanssa sekä osallistuminen ohjaukseen liittyvien opintojen suunnitteluun ja toteutukseen

- Opinnäytetyöprosessin koordinointi ja opiskelijaneuvonta:
Opinnäytetyöprosessin suunnittelu, aikataulutus ja toteutus yhteistyössä koulutusvastaavien kanssa sekä opiskelijoiden yleinen neuvonta opinnäytetöihin liittyvissä asioissa

- Kehitystehtävät:
Haaga-Helian YAMK-koulutusohjelmat uudistuvat vuonna 2019. Koulutusasiantuntijan panos on keskeinen ohjausprosessien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tehtävä on uusi ja sen tarkempi sisältö suunnitellaan valittavan henkilön kanssa.

Edellytämme kokonaisvaltaista ohjausosaamista, opinto-ohjauksen lisäksi kykyä ohjata työelämänäkökulmasta, vahvaa työelämätuntemusta, soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja pedagogista pätevyyttä. Opinto-ohjaajan koulutus tai kokemus ei ole välttämätön. Arvostamme työkokemusta ammattikorkeakoulun piiristä ja YAMK-ohjelmien tuntemusta.

Lisäksi odotamme hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, vahvaa organisointikykyä ja kehitysorientoitunutta otetta.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen.
Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja: kehityspäällikkö Kirsti Kehusmaa, puh. +358 40 488 7019, 12.9.2018 kello 10 - 12 ja 13.9. kello 13 - 15.

Hakuaika: 6. - 16.9.2018