(Poistunut julkaisusta)

KOULUTUSASIANTUNTIJA, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019
Suomessa on asianajajia noin 2100, ja kaikki kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon. Suomen Asianajajaliiton tehtävänä on säännellä ja valvoa asianajotoimintaa. Asianajajaliitto julkisoikeudellisena toimijana edistää asianajopalveluiden laatua, kouluttaa ja tukee asianajajia sekä osallistuu aktiivisesti lainsäädännön kehittämiseen. Tänä vuonna meillä on erityistä syytä juhlaan, kun Asianajajaliitto täyttää 100 vuotta.

 

Oletko organisointitaitoinen ja energinen tekijä? Onko sinulla visioita sekä käytännön tarmoa asianajajien täydennyskoulutuksen edistämiseen?

Haemme Asianajajaliittoon uuteen tehtävään

koulutusasiantuntijaa

vakinaiseen työsuhteeseen tiloihimme Helsingin ydinkeskustaan Kamppiin.

Sinulla on rautaista kokemusta täydennyskoulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta ja olet tottunut digitaalisten oppimisympäristöjen käyttäjä. Omaat myös ymmärrystä ja näkemystä sekä käytännön kokemusta koulutusmetodeista.

Koulutusasiantuntijana koordinoit ja hallinnoit etä- ja verkkokoulutuksia sekä asianajajatutkintoon kuuluvia verkko-opintoja. Toimit liiton koulutusvaliokunnan ja sovitteluvaliokunnan sihteerinä, ja yhteistyössä heidän kanssaan osallistut mm. koulutusten suunnitteluun. Lisäksi toimit kouluttajien yhteyshenkilönä ja huolehdit toteutuksen sujuvuudesta. Verkosto- ja yleisötapahtumien onnistumisen tukeminen ovat osa toimenkuvaasi.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Olet luontaisesti aikaansaava ja muita innostava asiantuntija. Sinulla on erinomaiset sosiaaliset valmiudet ja kyky verkostoitua. Lisäksi olet yhteistyötaitoinen ja joustava etkä kaihda myöskään rutiinitöitä. Muu koulutustiimi ja markkinointi auttavat sinua onnistumaan työssäsi. Raportoit palvelujohtajalle.

Toimimme mielenkiintoisella toimialalla vakavaraisessa organisaatiossa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, hyvät työsuhde-edut sekä työpaikan mukavassa ja vuorovaikutteisessa työyhteisössä.

Kiinnostuitko? Hae mieluiten heti, kuitenkin viimeistään 5.9.2019 rekrytoinnissa mukana olevan kumppanimme, Experis.fi -sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

HUOM! Kumppanimme järjestelmävaihdoksen vuoksi hakemukset poikkeuksellisesti 21.8.-26.8. välillä vain sähköpostiosoitteeseen: pirjo.levanen@fi.experis.com otsikolla ”koulutusasiantuntija”.

HUOM! Haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultti Pirjo Levänen, pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.